Mysterie rondom de koffiekop in 'Game of Thrones' gaat verder..

Koffiekopmysterie Game of Thrones verdiept zich

Acteur Conleth Hill ontkent (alhoewel...)

Jim Pedd, 13 november 2019 om 08:12

Het mysterie rond de koffiekop in Game of Thrones verdiept zich. Conleth Hill kreeg van Emilia Clarke de schuld en grapt nu dat er “geen bewijs” is dat hij verantwoordelijk is voor de grove fout in de HBO-hitserie.
Game of Thrones werd belachelijk gemaakt toen in een aflevering van het laatste seizoen een koffiekop bleek te staan op de tafel van Daenerys Targaryen. Emilia Clark vertelde later dat coster Hill, die te zien was als Lord Varys, daarvoor verantwoordelijk was. Hill vertelde echter tijdens Channel 4’s Sunday Brunch: “Ik zou Mr Man-armen moeten hebben gehad om die koffiekop daar te laten staan,” aldus Hill.

Lees ook: Emilia Clarke geeft eindelijk antwoord: 'GOT'-koffiebeker is van [...]

Echt niet!
“Ik nam een kogel voor Emilia Clarke en zij doet dan dit met mij. Weet je, er is geen bewijs dat ik het gedaan heb, dus beschuldig iedereen maar!” grapte de acteur. Om door te gaan: “Ik kan niet reageren tot ik een advocaat heb… Het was sowieso geen product placement!”

Lees ook: Bijna was de Night King totaal anders in 'Game of Thrones'

Clarke vertelde nog “Recent hadden we een feestje tijdens de Emmy’s en Conleth, die Varys speelt en naast me zit in die scène, nam me apart en hij vertelde toen: ‘Emilia, ik moet je iets vertellen. Die koffiekop was van mij.’”

Bron: The Guardian

Lees meer over: Game of Thrones, HBO, Conleth Hill, Emilia Clarke

Informatie over de serie: Game of Thrones

Populair nieuws