Tweede seizoen van 'You' verschijnt binnenkort op Netflix

Tweede seizoen 'You' staat binnenkort op Netflix

Het tweede seizoen zal zich afspelen in Los Angeles...

Geoffrey Ketels, 12 november 2019 om 18:34

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Goed nieuws voor fans van de Netflix-serie You. De populaire streamingdienst Netflix heeft namelijk eerder vandaag bekend gemaakt dat het tweede seizoen binnenkort verschijnt. Wanneer dan precies? Op tweede Kerstdag!
Het nieuws met betrekking tot de lancering van het tweede seizoen van You werd door Netflix zelf bekend gemaakt op social media. In het bericht stond te lezen; "Ben jij klaar voor seizoen twee"? Meteen daarna werd ook aangegeven wanneer dat tweede seizoen nu precies zal verschijnen op de streamingdienst. Dit staat zomaar te gebeuren op 26 december, tweede Kerstdag dus! Fans van de reeks hebben inmiddels reeds massaal gereageerd op de bekendmaking.

Geobsedeerd
De serie You vertelt het verhaal van Joe welke baas is van een boekenwinkel. Joe heeft een obsessie voor een opkomende schrijfster waarmee hij dan ook graag in contact wil komen. Echter nemen zijn pogingen steeds extremere vormen aan. Aan het einde van het eerste seizoen (opgelet, belangrijke spoiler!) konden kijkers zien hoe schrijfster Beck werd vermoord door Joe. Zijn ex Candace bleef echter in leven.

In het tweede seizoen verhuist Joe van New York naar Los Angeles. Tot op moment van schrijven werd er eigenlijk nog haast niets bekend gemaakt over het tweede deel uit de reeks. Eén van de schrijvers van You heeft echter wel reeds laten optekenen dat we Joe van een compleet nieuwe kant gaan zien. Wat daarmee dan precies wordt bedoeld zal echter nog moeten blijken.


Bron: Cinemablend.com

Lees meer over: You, serie, Netflix

Populair nieuws