Netflix deelt eerste beelden van tweede seizoen 'Sex Education'

Netflix deelt eerste beelden 'Sex Education' S2!

Fans krijgen alvast even een klein voorsmaakje van Netflix...

Geoffrey Ketels, 12 november 2019 om 06:00

Het eerste seizoen van de Netflix-serie Sex Education wist niet alleen te verbazen, maar ook echt te overtuigen. Van zodra bekend raakte dat er een tweede seizoen van de reeks zou verschenen begonnen heel wat fans dan ook ongetwijfeld reeds te watertanden. Nu heeft Netflix de eerste beelden de wereld ingestuurd.
De serie Sex Education vertelt het verhaal van Otis Milburn, een op sociaal vlak ietwat onhandige scholier welke nog thuis woont bij zijn moeder Jean. Op zich is dat niet zo bijzonder, ware het niet dat Jean een heuse sekstherapeute is. In het eerste seizoen konden we zien hoe Otis samen met Maeve Wiley betaalde therapiesessies opzette op school voor andere scholieren die geconfronteerd werden met vragen of problemen in verband met seks.

Tweede seizoen
In het tweede seizoen staat Otis (opnieuw) voor een lastige opdracht. Hij moet namelijk als laatbloeier proberen om zijn nieuwe, seksuele driften te beheersen. Alleen op die manier kan hij zijn relatie met Olga doen slagen. Ondertussen kan er echter worden vastgesteld dat de spanning tussen Otis en Maeve eveneens steeds verder oploopt. Als dat maar goed komt!

Ben jij ook al benieuwd naar wat het tweede seizoen van Sex Education allemaal voor jou in petto zal hebben? In dat geval moet je zeker even het net door Netflix de wereld ingestuurde beeldmateriaal bekijken! Het tweede seizoen van Sex Education zal naar alle waarschijnlijkheid in het voorjaar van 2020 verschijnen, mogelijks zelfs reeds in de maand januari.


Bron: TVline.com

Lees meer over: Sex Education, Netflix, serie

Populair nieuws