Reünie 'Friends' lijkt nu toch in de maak!

Reünie 'Friends' is toch in de maak!

Onder druk wordt alles vloeibaar.

Jim Pedd, 13 november 2019 om 12:19

Hitserie Friends viert dit jaar zijn 25ste verjaardag. Waar een reünie er lang niet leek te komen omdat niemand van de zes castleden daar trek in had, blijkt onder druk alles vloeibaar. Vandaag horen we namelijk dat HBO Max werkt aan een nieuwe aflevering of een special.
Dat schrijft The Hollywood Reporter in een bericht op basis van bronnen. De zes hoofdrolspelers en de bedenkers van de NBC-komedie zijn in onderhandelingen om terug te komen. Iedereen moet dan terugkeren en zal dat doen voor een unscripted special. Het is nog verre van zeker en als er een deal komt, moet er ook nog een manier gevonden worden om iedereen ook daadwerkelijk bij elkaar te krijgen.

Lees ook: Speciale jubileumaflevering 'Friends' is een enorme teleurstelling

Enorm populair
De serie is uiterst populair en het lijkt erop dat er ook echt een nieuwe aflevering mogelijk is. De serie vindt namelijk een groot publiek bij Netflix, dat tegen de 100 miljoen dollar betaald had voor de streamingrechten in 2019. Volgend jaar gaat de serie echter naar WarnerMedia, dat hem wil streamen op de nog te lanceren streamingdienst HBO Max.

Een special waarvoor de castleden allemaal terugkeren, kan wel eens een slimme manier zijn om meer mensen naar de streamingdienst te trekken. De cast zou in elk geval wel willen. Nu de rest nog.

Lees ook: Wie is nu eigenlijk het populairste 'Friends'-personage?

Bron: THR

Lees meer over: Friends, NBC, WarnerMedia, HBO Max, Reunie

Informatie over de serie: Friends

Populair nieuws