Speciale jubileumaflevering 'Friends' is een enorme teleurstelling

Speciale jubileumaflevering 'Friends' enorme flop

Fans zijn er echt niet blij over.

Jim Pedd, 21 oktober 2019 om 12:25

Fans van Friends zijn uiterst teleurgesteld met de special die voor de 25ste verjaardag van de serie gemaakt is. De site Nu.nl schrijft een uitgebreid verslag over de problemen die fans met de special hebben. Er lijkt nauwelijks over de special nagedacht te zijn.
Friends is nog altijd een van de populairste komedieseries. Sterker nog: Netflix schijnt een half miljard over gehad te hebben voor de wereldwijde streamingrechten en de serie zou zelfs een van de best bekeken shows op het netwerk zijn. Maar de special valt toch behoorlijk tegen. Uit Twitter-reacties blijkt, zo schrijft Nu.nl, dat het gaat om een special die bestaat uit zes willekeurige afleveringen.

Lees ook: Wie is nu eigenlijk het populairste 'Friends'-personage?

Slechte special
Op de site van Pathé staat dat de special gevormd wordt door iconische afleveringen, interviews en nooit eerder vertoonde beelden. Maar echt goed zag het er niet uit volgens de fans van de serie. Imke van Schaaijk laat aan Nu.nl weten dat de opmerkingen verzameld worden door Pathé en dat men die terug koppelt naar distributeur Warner Bros.

Lees ook: Reboot of reünie 'Friends' uitgesloten

Bezoekers hebben volgens haar in elk geval minder gekregen dan ze gehoopt hadden. Op Twitter roept Pathé fans nu op om privéberichten op Twitter te sturen in plaats van openbare reacties te geven.


Bron: Nu.nl

Lees meer over: Friends, Special, Pathe

Informatie over de serie: Friends

Populair nieuws