Wie is nu eigenlijk het populairste 'Friends'-personage?

Ross blijkt populairste 'Friends'-personage

Hadden wij niet zien aankomen, dit feitje.

Jim Pedd, 26 september 2019 om 08:05

Afleveringen van Friends die draaien om Ross Geller scoren de meeste zoekopdrachten op Google. Dat blijkt uit een nieuwe studie rond de serie, die binnenkort zijn 25ste verjaardag viert.
Friends is het verhaal van een groep vrienden die hun leven leiden, liefde vinden en werken in New York City. Centraal staan onder meer Ross Geller, Monica Geller, Chandler Bing en Rachel Green. Maar voor fans lijkt Ross de belangrijkste van de vriendengroep te zijn, want binnen de 236 afleveringen wordt er het meest naar hem gezocht.

Lees ook: Makers van 'Friends' geven definitieve goedkeuring voor verhuis naar HBO Max!

Heel vaak gezocht
SEMrush dook ter gelegenheid van de 25ste verjaardag van de serie in Google-zoekpatronen. Het blijkt dat Ross het meest gezochte personage is. Een highlight is vooral de scène waarin het personage een strakke leren broek draagt, die krimpt door de hitte. Na een toiletbezoek krijgt hij het kledingstuk niet meer aan, ook niet nadat hij experimenteert met bodylotion en talkpoeder.

Lees ook: Reboot of reünie 'Friends' uitgesloten

De aflevering The One Where Ross is Fine, waarin hij probeert om te gaan met het idee van een relatie tussen Joey en Rachel, blijkt de meest gezochte te zijn. Check Screen Rant voor meer van dit soort statistieken!

Lees meer over: Friends, Ross Geller, David Schwimmer

Informatie over de serie: Friends

Populair nieuws