Bizarre twist in SW 'The Mandalorian': wat heeft dit nou weer te betekenen?

Wat deze bizarre twist in The Mandalorian betekent

Wat heeft dit nou weer te betekenen?

Jim Pedd, 15 november 2019 om 10:42

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Eindelijk is The Mandalorian te zien. De komende weken mogen we genieten van een nieuwe aflevering in de eerste live-action Star Wars-serie. En daarin krijgen we te maken met een paar heel interessante mysteries. Nu al weten we iets meer over het plot en daarover schrijven we in dit artikel. Alleen lezen als je de aflevering al gezien hebt!
De grote connectie die de serie met de Star Wars-franchise heeft zit in het mysterieuze doelwit van de Mandalorian. Tegen het einde van de aflevering krijgen de Mandalorian en IG-11 toegang tot het gebouw waar hun doelwit zich bevindt. Een tracking device leidt hen tot een baby. De twist? De baby is van hetzelfde ras als Yoda, de legendarische en superkrachtige Jedi die uiteindelijk Luke Skywalker van training voorziet.50 jaar oud
Eerder in de aflevering kregen we al te horen dat het doelwit 50 jaar oud zou zijn. Niemand had dus verwacht dat we een baby te zien zouden krijgen. Maar IG-11 legt uit dat ouder worden voor sommige rassen en op sommige planeten heel anders verloopt. Aangezien IG-11 het kind moet doden, besluit de Mandalorian dat te stoppen door hem te doden. Het is nu de vraag waarom de baby zo belangrijk is.

Lees ook: 'The Mandalorian' wordt totaal vernieuwend voor tv

Voor fans is het in elk geval een manier om meer te leren over de franchise. Yoda’s ras, planeet en oorsprong zijn nog compleet onbekend en daar gaan we dus mogelijk meer over leren. Vrijdag 15 november is de volgende aflevering te zien!

Lees meer over: The Mandalorian, Star Wars, Disney Plus, Lucasfilm

Populair nieuws