Einde in zicht voor 'The Walking Dead'?

Einde in zicht voor 'The Walking Dead'?

De serie die nooit hoefde te eindigen nadert mogelijk toch het eind.

Jim Pedd, 15 november 2019 om 10:32

Is er dan toch een einde in zicht voor AMC's The Walking Dead? Alhoewel AMC na het plotselinge einde van de comixs beloofde dat de serie eeuwig door kan gaan, ook als de comics ingehaald zijn, lijkt het er zomaar op dat er stiekem rekening gehouden wordt met een einde. Hoe lees je in dit artikel!
In de meest recente aflevering gebruikt Eugene onderdelen van de Sovjet-satelliet die in de première crashten om een nieuw soort communicatie mogelijk te maken. Zijn radio's werken veel beter en dus kan hij contact leggen met een mysterieuze vrouw. Zij wilde niet vertellen waar ze was maar hintte naar een bestaan ten noorden van Pennsylvania.

Lees ook: Kijkcijfers 'The Walking Dead' stoten bijna door gevaarlijke grens

Einde in zicht?
In de comics is Stephanie de mysterieuze vrouw waar Eugene contact mee legt. Ze geeft soortgelijke regels: ze vertelt niet waar ze is en niemand mag weten dat ze met elkaar praten. Uiteindelijk blijkt ze in de Commonwealth te wonen, een megagroel overlevenden van 50.000 man. Mogelijk gaat de serie die straks ook introduceren.

Lees ook: Volgend jaar is er 42(!) weken aan 'Walking Dead' te zien

In de comics is de Commonwealth waar de boel eindigt. Sommige fans speculeren nu dat hier langzaamaan naartoe gewerkt wordt. Dat mag ook wel, gezien de teruglopende kijkcijfers van de moederserie. Hoe dan ook komt er een elfde reeks.

Bron: CB

Lees meer over: The Walking Dead, AMC, Commonwealth

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws