Terugkeer Zachary Quinto in 'Heroes Reborn'?

Terugkeer Zachary Quinto in 'Heroes Reborn'?

De man achter Sylar sluit het in ieder geval niet uit.

Jan-Peter Rook, 13 juli 2014 16:10

Sinds de aankondiging van Heroes Reborn wil men natuurlijk weten of de cast van Heroes wederom zal meewerken. Actrice Hayden Panettiere, die het personage Claire Bennet speelde, gaf onlangs aan nog niets te hebben gehoord. Hier staat tegenover dat haar vader, gespeeld door Jack Coleman, wel bevestigd is voor een terugkeer.

Nu we toch bezig zijn, is het natuurlijk interessant om te kijken hoe het zit met Zachary Quinto, de man achter de schurkachtige Sylar. Hij zei het volgende tegenover IGN:

"Ik heb gesproken met Tim Kring en hij zei me dat dit ging gebeuren. Ze staan open voor mijn terugkeer, maar het is echt de vraag of ik er wel tijd voor heb. Dit is heel erg lastig voor me aangezien de ervaring en de rol hebben mijn leven destijds drastisch veranderd. Zonder Heroes had mijn leven er nu heel anders uitgezien. Anderzijds wil ik vooruit blijven kijken en rollen spelen waarmee ik me kan blijven ontwikkelen. Ik heb geen idee of dit gebeurt als ik terugkeer naar dit iconische personage, maar voorlopig hoef ik daar niet over na te denken want ik heb nog geen officieel aanbod gehad. We zullen het wel zien. Ik ben blij dat ze het gaan doen en ik ben ervan overtuigd dat de fans er, ongeacht mijn betrokkenheid, van zullen genieten."

Voor Heroes Reborn op NBC wordt uitgezonden, verschijnen er op Hulu Video on Demand een reeks afleveringen in een prequel-webserie. Deze moet een volledig nieuw verhaallijn introduceren, wederom bedacht door Tim Kring.

Bron: IGN

Lees meer over: heroes, heroes reborn, zachary quinto, sylar

Informatie over de serie: Heroes Reborn

Populair nieuws