Apart: 'WandaVision' opgenomen voor een live publiek

Apart: WandaVision opgenomen voor een live publiek

De MCU-serie wordt een heel bizar project.

Jim Pedd, 15 november 2019 om 08:06

Gewoonlijk wordt een dramaserie niet opgenomen voor een live studiopubliek. Maar WandaVision van Marvel Studios wordt geen gewone serie. De komedie zou naar het schijnt opgenomen worden voor een live studiopubliek. Althans, voor een deel. De echte komische delen moeten voor een groot publiek worden opgenomen.
Dat stelt Charles Murphy op basis van bronnen binnen de productie. Delen van de serie moeten echt heel erg doen denken aan een klassieke sitcom en om die reden worden delen opgenomen voor een live publiek. Dat past ook binnen eerdere opmerkingen van regisseur Matt Shakman, die al eens beloofde dat de boel moet doen denken aan een klassieke sitcom zoals we die kennen van de Amerikaanse televisie.

Lees ook: Geheimhouding 'WandaVision' is krankzinnig

Vreemde balans
Het lijkt er daarmee steeds meer op dat de serie een vreemde balans gaat zoeken (en hopelijk vinden) tussen komedie en drama. We weten namelijk dat er typische Marvel-actie in zal zitten. Het is de bedoeling dat we grootschalige scenes te zien krijgen met knallende actie, maar ook doodgewone komedie. Die balans wordt nog een interessante om te zien straks.

Lees ook: Scarlet Witch eindelijk uitgediept in 'WandaVision'

De serie zet naar het schijnt de film Doctor Strange in the Multiverse of Madness op en zal vermoedelijk laten zien hoe Wanda Maximoff probeert haar liefje Vision terug te halen. Dat opent deuren naar andere universa en zal voor chaos gaan zorgen.

Bron: Murphy

Lees meer over: WandaVision, Marvel, MCU, Disney Plus

Populair nieuws