Met deze twee woorden eindigt 'Arrow'

Marc Guggenheim heeft op Twitter een mooi detail geplaatst!

Jim Pedd, 15 november 2019 09:12

Televisieserie Arrow is bezig met de productie van zijn laatste seizoen. Daarin nemen we afscheid van Oliver Queen en dus ook van de Green Arrow. De franchise, het Arrowverse van The CW, blijft natuurlijk wel gewoon bestaan en in een van de afleveringen van dit laatste seizoen zit zelfs een backdoor-pilot voor een nieuwe spin-off. Maar goed, dat is dan het nalatenschap van Arrow dat bijna klaar is.
Producent Marc Guggenheim heeft op Twitter onthuld met welke woorden de serie eindigt:In welke context die woorden gesproken worden en door wie is natuurlijk niet bekend. Het is afwachten tot de seriefinale om daar een antwoord op te krijgen. Wel heeft het (nu al) een wat melancholische lading en lijkt het te hinten op de dood van een personage, of wellicht een huwelijk waarin iedereen aan het proosten is.

Crisis on Infinite Earths
We speculeren natuurlijk maar wat, maar de woorden kunnen te maken hebben met de Crisis waar de laatste afleveringen om zullen draaien. Wellicht eindigt de serie (net als deze begon) met een voiceover van Oliver Queen en horen we hem de mantel van Green Arrow overdragen aan zijn dochter Mia of andere Arrowverse-helden.

Lees ook: 'Arrow' seizoen 8 negeert een heel belangrijke traditie

Lees meer over: Arrow, Marc Guggenheim, The CW, Stephen Amell, Arrowverse

Informatie over de serie: Arrow

Populair nieuws