Geheimhouding 'WandaVision' is krankzinnig

Geheimhouding 'WandaVision' is krankzinnig

Marvel maakt nu van alles een geheim.

Jim Pedd, 22 oktober 2019 om 07:03

Actrice Elizabeth Olsen mag echt helemaal niets delen over WandaVision, een van de vele series die gemaakt worden voor streamingdienst Disney+. Zo mag ze zelfs niet vertellen wanneer de opnames van de televisieserie beginnen.
Zo’n beetje alles rond de serie wordt geheim gehouden. Vreemd is dat niet: de release vindt pas in de lente van 2021 plaats, dus nog lang niet alles zal duidelijk zijn. Maar desondanks hadden we wel iets meer details verwacht, die we dus niet lijken te gaan krijgen.

Lees ook: Zoekt 'WandaVision' de Young Avengers?

Verbinding met Doctor Strange
Wel weten we dat de serie een connectie krijgt met de film Doctor Strange and the Multiverse of Madness. Daardoor kunnen we ook speculeren dat Wanda Maximoff in die film te zien is om de consequenties van haar experiment met het multiversum in deze serie op te lossen. Vermoedelijk probeert ze haar geliefde Vision uit een ander universum te plukken.

Lees ook: Marvel-serie 'WandaVision' wordt totaal absurd

Tegenover EW laat Olsen nu weten dat ze echt niets mag vertellen. “Tijdens D23 vertelden ze me, dat ik niet mocht praten over de opnames. Dat is nieuw voor me. Maar ik denk dat het komt omdat er zoveel limited series gemaakt worden en ik denk dat ze niet willen dat mensen gaan denken over plots naar aanleiding van de volgorde van opnames. Wel weet ik dat ik een jaar lang Marvel-achtige dingen ga doen,” aldus de actrice.

Bron: EW

Lees meer over: WandaVision, Elizabeth Olsen, Wanda MAximoff, Marvel, MCU, Disney Plus

Populair nieuws