search
Netflix geeft epische fantasy-serie 'The Witcher' 2e seizoen!
Series / Nieuws

Netflix geeft epische fantasy-serie 'The Witcher' 2e seizoen!

Nog voordat de eerste reeks te zien is, weten we dat Netflix blij is.

Netflix-serie The Witcher krijgt een tweede seizoen. Ook al is de eerste reeks nog niet te zien geweest, de streamingdienst is er duidelijk erg tevreden mee. Ook zal het aantal abonnees dat ernaar uitkijkt groot zijn en dus komt er een tweede reeks.

Dat meldt Netflix op zijn eigen Twitter-account. Daar zien we een foto van de twee zwaarden van hoofdpersoon Geralt of Rivia. Daaronder de tekst dat het avontuur van Geralt pas net begonnen is en dat we onze borst nat mogen maken voor nog meer afleveringen!



Fantasy of horror
The Witcher is een mix tussen fantasy en horror. Recent bleek uit een interview dat de show iets meer richting horror leunt, maar hoe dan ook speelt de boel zich ook af in een wereld vol mythische wezens. Dat maakt het natuurlijk ook echt een fantasyserie.

Lees ook: Eerste brute trailer grootse Netflix-serie 'The Witcher'!

Centraal staat Geralt of Rivia, een Witcher, ofwel een monsterjager die voor premies op gevaarlijke beesten jaagt. Op het alsmaar gewelddadigere Continent probeert hij te overleven. Als hij twee mysterieuze vrouwen ontmoet, wordt dat een stuk moeilijker. Vanaf 20 december op Netflix te zien.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen