Zet Netflix 'American Horror Story' verder na seizoen 10?

Neemt Netflix 'American Horror Story' weldra over?

Seizoen 10 is wellicht het laatste onder de vleugels van FX (of toch niet?)...

Geoffrey Ketels, 15 november 2019 om 10:31

Ondanks het feit dat er nog niet veel (om maar niet te zeggen zo goed als niets) bekend is gemaakt met betrekking tot het tiende seizoen van American Horror Story valt er toch opmerkelijk nieuws te melden. Ryan Murphy heeft dan ook in een recent interview laten optekenen dat de serie zomaar eens binnenkort naar Netflix zou kunnen verhuizen!
De algemene verwachting is dat FX niet langer verder zal gaan met American Horror Story na afloop van het tiende seizoen. Het lijkt er echter naar uit te zien dat, dat niet helemaal naar de zin is van Ryan Murphy... en dan drukken we ons nog zacht uit. Murphy heeft dan ook laten optekenen dat hij zeker nog een verdere toekomst ziet voor American Horror Story wanneer FX daadwerkelijk haar plan gaat doorzetten.

"De reeks doet het ongelofelijk goed op Netflix en daar hou ik van. Bovendien zijn heel wat van mijn series terug te vinden op Netflix welke op FX zijn gelanceerd. Ik waardeer de voordelen van beiden. Luister, John Landgraf is altijd bijzonder enthousiast geweest over American Horror Story. Het spreekt voor zich dat hij ze graag verder wil zien gaan, ook na seizoen 10. We zitten in het midden van de onderhandelingen. Er zijn zelfs gesprekken gevoerd over het uiteindelijk lanceren van 20 (!) seizoenen van American Horror Story. Mocht John op een bepaald ogenblik naar mij komen en zeggen dat ze er mee ophouden, zou ik dan Netflix contacteren? Absoluut!"

Lees ook: Stopt 'American Horror Story' nu wel of niet?

Netflix
Ondanks het feit dat er eerder reeds aanwijzingen waren dat FX niet meer verder zou gaan met American Horror Story na het tiende seizoen lijkt dit dus nog helemaal niet vast te staan. Mocht men toch beslissen om er de stekker uit te trekken, dan staat Netflix dus wellicht klaar om over te nemen!

Bron: Cinemablend.com

Lees meer over: American Horror Story, serie, FX, Netflix, Ryan Murphy

Informatie over de serie: American Horror Story

Populair nieuws