search
Gerucht: Loki gaat verder als vrouw in gelijknamige serie op Disney+
Series / Nieuws

Gerucht: Loki gaat verder als vrouw in gelijknamige serie op Disney+

Marvel heeft naar het schijnt iets speciaals in gedachten.

Op dit moment wordt druk gewerkt aan de Marvel-serie Loki. Die brengt onze favoriete godheid weer terug en nu blijkt mogelijk met een hele grote twist. Volgens de geruchten zal Loki als een vrouw verder gaan in de serie op Disney+.

In de The Mighty Avengers-saga in de comics, die in 2009 gelanceerd werd, werd Loki herboren al seen vrouw. Het personage besloot zich vervolgens voor te doen als The Scarlet Witch en vormde haar eigen Avengers-team. Nu horen we via Deadline dat Sophia Di Martino mogelijk gecast is om als vrouwelijke Loki te verschijnen.

Lees ook: Marvel-serie 'Loki' vindt Enchantress?

Vrouwelijke Loki
Tijdens een interview met Deadline hintte een bron van de site ernaar dat de actrice een vrouwelijke versie van Loki zou spelen. Hoe dat precies moet werken is niet duidelijk, maar haar rol zou erg groot zijn in deze serie. Haar bijdrage schijnt dan ook niet gewoon een bijrol te zijn, maar een grote hoofdrol.

Lees ook: MCU-serie 'Loki' krijgt meerdere seizoenen

Hoe dan ook is de serie van Michael Waldron in de lente van 2021 te zien op televisie. De show laat zien hoe Loki een rol speelt in verschillende momenten uit de geschiedenis.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen