Netflix bezuinigt nergens op als het om 'The Witcher'-serie gaat!

Netflix bezuinigt niet rondom 'The Witcher'!

De Netflix-serie bezuinigt nergens op.

Jim Pedd, 19 november 2019 om 10:35

Netflix zet flink in op de serie The Witcher. De epische fantasyserie is gebaseerd op een Poolse boekenreeks en gekoppeld aan de gamereeks van de afgelopen jaren. Het eerste seizoen is op 20 december te zien en we weten eigenlijk nog opvallend weinig over de serie. Langzaamaan druppelen er echter nieuwe details naar buiten, zoals nu.
Uitvoerend producent Tomek Baginski vertelde de Poolse site Antyweb over een grote veldslag. “Dit is een serie waarin we zoveel mogelijk dingen echt hebben willen opnemen en dus niet teveel willen leunen op CGI. Effecten zie je als het niet anders kon. Niet alles kan je immers opnemen. Zo namen we een grootschalige veldslag op bij het kasteel Ogrodzieniec, waar je veel vernietiging en magie en tovenarij ziet. Dat is zo spectaculair en kan je alleen maar maken met computereffecten.”

Lees ook: Netflix geeft epische fantasy-serie 'The Witcher' 2e seizoen!

Epische fantasy
Er zit dus sowieso een grootschalige veldslag aan te komen in de acht eerste afleveringen van de serie. De show draait om Geralt of Rivia, een Witcher. Hij is een monsterjager die leeft in een wereld waarin de mensen voor wie hij werkt vaak kwaadaardiger zijn dan de monsters die hij moet doden.

Lees ook: 'The Witcher' wordt meer horror dan fantasy

Het lot brengt hem op het pad van een machtige tovenares en een jonge prinses met een gevaarlijk geheim. Samen reizen ze over het steeds gevaarlijkere Continent.

Bron: Antyweb

Lees meer over: The Witcher, Netflix, Henry Cavill, Lauren Schmidt Hissrich

Populair nieuws