MCU-serie 'Loki' krijgt meerdere seizoenen

MCU-serie 'Loki' krijgt meerdere seizoenen

Daar lijkt het in elk geval heel sterk op!

Jim Pedd, 11 november 2019 om 11:35

Komende week lanceert Disney zijn streamingdienst. Disney+ wordt een must-have voor Marvel-fans, want als je een beetje wil begrijpen wat er gebeurt in het MCU, moet je zowel de series die daarop te zien zijn volgen, als de films in de bioscopen. Een van de eerste series is Loki en nu horen we dat die meerdere seizoenen moet krijgen.
In de serie volgen we een versie van Loki die uit de gevangenschap van de Avengers ontsnapt in de film Avengers: Endgame. Hij ontsnapt met behulp van de Tesseract. Daardoor ontstaat er een nieuwe tijdlijn, die de gebeurtenissen van Doctor Strange in the Multiverse of Madness helpt opzetten.

Lees ook: Marvels 'Loki' onthult of Loki écht dood is

Meerdere seizoenen
GWW weet op basis van werk achter de schermen te onthullen dat er meerdere seizoenen komen. De site schrijft op basis van eigen onderzoek dat er een boel verschillende seizoenen moeten komen en dat zegt men naar aanleiding van een productiebedrijf dat Disney speciaal heeft opgericht voor de serie.

Lees ook: Marvels 'Loki' duurt 6 uur en heeft geduchte schurken!

De serie is bepaald niet de enige MCU-show die op Disney+ moet verschijnen. Zo krijgen we ook The Falcon and the Winter Soldier, WandaVision, Hawkeye, What If…?, Ms. Marvel, Moon Knight en She-Hulk te zien.

Bron: The GWW

Lees meer over: Loki, Tom Hiddleston, Disney, Disney Plus, Marvel, MCU

Populair nieuws