Nieuwe veelbelovende Netflix series om deze week te gaan bekijken!

Nieuwe veelbelovende Netflix series om te kijken!

Er zijn weer heel wat nieuwe toppertjes om te bekijken!

Geoffrey Ketels, 20 november 2019 om 10:14

Netflix staat er om bekend een streamingdienst te zijn welke zorgt voor een continue aanvoer van nieuwe content. Ook deze week is dat niet anders. Er verschijnen dan ook verschillende nieuwe series die het bekijken meer dan de moeite waard kunnen zijn.
Who Killed Little Gregory?
De eerste serie is een donkere en aangrijpende documentaire over de moord op de kleine Gregory. Nadat hun 4-jarig zoontje is vermoord besluiten de jonge ouders om een zware strijd te leveren vol met verrassende wendingen. Het ultieme doel van deze strijd? Om de moordenaar van hun zoontje te kunnen ontmaskeren. Who Killed Little Gregory is vanaf woensdag 20 november 2019 te bekijken op Netflix.

Mortel
De gloednieuwe misdaadserie Mortel beschikt over een stevig, bovennatuurlijk kantje. In de reeks volgen we twee middelbare scholieren welke er op een zeker ogenblik voor kiezen om een deal te sluiten met een bovennatuurlijk wezen. Deze overeenkomst moet er samen met de superkrachten van de scholieren voor zorgen dat ze een moord kunnen oplossen. Het eerste seizoen van Mortel is te bekijken bij Netflix vanaf donderdag 21 november 2019.


Alta Mar
Het tweede seizoen van de serie Alta Mar verschijnt op vrijdag 22 november 2019 op Netflix. De serie vertelt het verhaal van twee zussen die een aantal wel erg verontrustende familiegeheimen ontdekken. Ze ontdekken de geheimen naar aanleiding van een reeks van mysterieuze sterfgevallen welke zich hebben afgespeeld op een luxueus schip. Dit schip voer in de jaren 40 van Spanje naar Brazilië. Alta Mar staat bekend als een uitermate spannende serie waarvan komende vrijdag dus het tweede seizoen op Netflix verschijnt!


De Drakenprins
Er verschijnt deze week voor iedereen wat wils op Netflix. Zo verschijnt op 22 november 2019 ook het derde seizoen van de populaire kinderserie De Drakenprins op de streamingdienst. In deze reeks zorgt een buitengewone ontdekking er voor dat twee menselijke prinsen en een elfenstrijder worden aangezet op een epische reis aan te vatten met als belangrijkste doel om vrede te stichten tussen hun in oorlog verkerende landen.


Final Space
Last but not least zien we op zondag 24 november 2019 ook de lancering van het tweede seizoen van Final Space op Netflix. In deze animatieserie volgen we het doen en laten van de astronaut Gary en zijn planetenvernietigende sidekick Mooncake. Zij vatten verschillende geserialiseerde reizen aan door de ruimte met als doel om het mysterie van Final Space te ontrafelen.


Lees meer over: Netflix, serie, series, streamingdienst, streamingservice

Populair nieuws