Disney+ gaat in recordtempo richting gigantisch aantal abonnees!

Disney+ gaat snel richting de 100 miljoen abonnees

De streamingdienst wordt echt heel snel groot.

Jim Pedd, 22 november 2019 om 09:08

Alhoewel de lancering van Disney+ niet heel soepel verliep, kreeg de streamingdienst wel heel snel heel veel abonnees. Al tien miljoen mensen hebben een account op de dienst, en dat terwijl men pas in drie landen actief is (Nederland, Canada en de Verenigde Staten). Meer is snel op komst.
Analisten voorspellen nu dat de streamingdienst van Disney mogelijk binnen twee jaar tussen de 60 en 90 miljoen abonnees kan hebben. Een indrukwekkende prestatie, vooral als je het vergelijkt met de prestaties van andere soortgelijke streamingdiensten.

158 miljoen
Netflix doet al twaalf jaar mee aan het spel en heeft op dit moment 158 miljoen abonnees wereldwijd. Daarmee is het verreweg de grootste streamingdienst. Maar mogelijk komt daar snel verandering in.

Disney+ doet het namelijk erg goed en zal het volgens kenners alleen maar goed blijven doen. Dat komt ook doordat de prijs slechts 6,99 euro bedraagt. Daardoor is de streamingdienst goedkoop vergeleken met de concurrentie (Netflix en Amazon kosten je meer dan een tientje per maand) en iets dat je makkelijker ‘erbij’ neemt.

Bron: Variety

Lees meer over: Disney Plus, Streamingdienst, Disney, Netflix, Amazon

Populair nieuws