search
'Mindhunter' seizoen 3 kan nog héél lang op zich laten wachten
Series / Nieuws

'Mindhunter' seizoen 3 kan nog héél lang op zich laten wachten

Regisseur/producent David Fincher heeft andere projecten die voorrang krijgen.

Dat Netflix het groene licht zal geven voor een derde seizoen van de populaire misdaad-dramaserie Mindhunter lijkt een gegeven, maar zelfs als dit gebeurt kan het enkele jaren duren voordat we het nieuwe seizoen zullen zien.

Lees ook: Nieuw op Netflix: 'Mindhunter' seizoen 2!

Jonathan Groff, hoofdrolspeler van Mindhunter, gaf tijdens een recent interview met The Hollywood Reporter namelijk het volgende aan over een nieuw seizoen:

"Gesprekken over een derde seizoen van Mindhunter zijn momenteel stilgelegd. Fincher heeft het namelijk ontzettend druk met zijn nieuwe film, waar hij de nodige tijd voor heeft gereserveerd."

Oorzaak van uitstel
De gevierde regisseur David Fincher werkt momenteel aan de Netflix-film Mank, een biopic over Citizen Kane-scenarist Herman J. Mankiewicz, waarin Gary Oldman de hoofdrol zal spelen. Naast Oldman zien we in de film ook Tom Burke, Amanda Seyfried en Charles Dance.

Het script van Mank werd geschreven door Finchers overleden vader Jack. De opnames begonnen eerder deze maand in Los Angeles. Logica wijst er dan ook op dat de film wordt klaargestoomd voor het Oscarseizoen van 2020/2021. Op zijn vroegst zal Fincher zich daarna pas weer op Mindhunter kunnen richten.

Lees ook: Trailer Netflix hitserie 'Mindhunter' seizoen 2!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen