Fans van Kevin Hart opgelet binnenkort de nieuwe Netflix docuserie 'Don't F-K This Up'!

Dit is de nieuwe docuserie 'Don't F-K This Up'!

Fans van Kevin Hart opgelet!

Geoffrey Ketels, 20 november 2019 om 16:24

Fans van acteur en comedian Kevin Hart opgelet! Netflix heeft namelijk bekend gemaakt dat er een docuserie over het leven van de comedian zal verschijnen. De serie kreeg de naam Don't F-k This Up en zal te zien zijn op de streamingdienst vanaf 27 december!
De docuserie zal de kijker een goed beeld geven van het dagelijks leven van de populaire comedian. Bovendien spreekt het voor zich dat ook de ophef rond de presentatieklus van Hart voor de Oscars uitgebreid aan bod zal komen. Toen bekend raakte dat Hart de host zou zijn voor 's werelds meest prestigieuze filmshow verschenen er plots berichten met homofobe uitspraken die de comedian ooit op social media zou hebben geplaatst. Vervolgens koos Hart er voor om van de presentatie af te zien.

Auto-ongeval
Dat 2019 niet het beste jaar was voor Hart blijkt ook uit het auto-ongeval welke hij eerder dit najaar had. De auto waarin niet alleen Kevin Hart, maar ook nog twee andere personen zaten raakte van de weg af en kwam in een berm terecht. Niet alleen Hart, maar ook één van de andere inzittenden raakten door het ongeval zwaargewond. Het is niet bekend of dit ongeval eveneens in de docuserie is verwerkt, maar daar komen we snel genoeg achter!

Het is niet voor het eerst dat Netflix en Hart de handen in elkaar slaan. In het verleden werkten de twee partijen dan ook reeds samen voor de show Irresponsible. Ook deze verscheen dan ook op het populaire streamingplatform.

Bron: Vulture.com

Lees meer over: Kevin Hart, docuserie, Netflix, serie

Populair nieuws