search
Gerucht: Batman is [SPOILER] in 'Batwoman'
Series / Nieuws

Gerucht: Batman is [SPOILER] in 'Batwoman'

Is de gemaskerde held daarom al drie jaar spoorloos?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het is sinds de serie Batwoman begonnen is een grote vraag. Wat is er met Batman gebeurd? De serie begint enige jaren na zijn verdwijning en de door hem zo zorgvuldig opgebouwde balans is alweer verdwenen. In dat gat springt Kate Kane, Batwoman, maar wat is er met vleermuisman gebeurd?

Dat is een vraag waar de showrunners naar eigen zeggen nog geen antwoord op hadden toen ze begonnen met de serie. Daarom ook dat Luke Fox wel zeker weet dat Batman nog leeft. Maar er zijn ook genoeg verhalen dat dit niet het geval meer is.

Lees ook: Exclusieve foto's Alfred's dochter in 'Batwoman'

Batman is dood
Er is duidelijk iets aan de hand in de Bat-familie van de serie. Zo weten we dat er een Robin is, die Gotham in de steek heeft gelaten. En Lucius Fox is vermoord. Die combinatie leidt tot de speculatie dat Batman helemaal niet meer leeft.

Lees ook: 'Batwoman' krijgt na een tegenvallende start toch een volledig eerste seizoen!

Niemand minder dan maffiabaas Falcone, die er in de comics nooit in slaagde, zou Batman vermoord hebben in de serie. Dat zou dan drie jaar geleden gebeurd zijn, waarna hij de dood van Batman als een plotseling vertrek geframed heeft. Een antwoord van de makers is er nog niet, maar lijkt er vanzelf te komen..
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen