[UPDATE] Netflix heeft last van een wereldwijde storing

[UPDATE] Netflix wereldwijd slecht bereikbaar

Technische mankementen treffen Netflix overal ter wereld...

Geoffrey Ketels, 21 november 2019 om 17:13

UPDATE: Alles is weer OK! De populaire streamingdienst Netflix heeft vandaag af te rekenen met enkele technische mankementen. Ze zorgen voor grote frustraties bij gebruikers van over de hele wereld. Het bingewatch-platform is namelijk al de hele namiddag zeer slecht bereikbaar.


Op verschillende websites, waaronder op AlleStoringen.nl verschijnen continue meldingen van gebruikers die hinder ondervinden met het gebruik van de streamingdienst. De problemen doken voor het eerst op rond 14h30 Nederlandse tijd, maar zouden tot op moment van schrijven (16h42) nog niet zijn opgelost. De webcare van Netflix heeft inmiddels wel via Twitter laten weten dat er sprake is van technische problemen.

Geen globale problemen
Ondanks het feit dat werkelijk duizenden Netflix-gebruikers momenteel hun frustratie hebben geuit over de problemen lijkt het er naar uit te zien dat niet iedereen er last van heeft. Hopelijk zijn de problemen snel opgelost zodat iedereen vanavond terug optimaal kan genieten van het aanbod dat de streamingdienst in petto heeft!

Bron: AD.nl

Lees meer over: Netflix, streamingdienst, streamingservice

Populair nieuws