Opmerkelijk herstel kijkcijfers 'The Walking Dead'

Opmerkelijk herstel kijkcijfers 'The Walking Dead'

Het gaat steeds beter met de AMC-serie!

Jim Pedd, 21 november 2019 om 10:22

Het leek niet meer goed te komen met AMC-serie The Walking Dead. De serie verloor aflevering na aflevering kijkers. Maar nu gaat het langzaamaan weer beter. Waar eerst de ondergrens van 3 miljoen bereikt leek en de serie voor het eerst daar onder leek te duiken, is er nu sprake van herstel.
Vorige week al nam het aantal live kijkers enigszins toe. Toen keken weer 3,1 miljoen mensen naar de serie. Nu is dat aantal nog wat gegroeid naar 3,3 miljoen kijkers. Daarmee lijkt het er langzaamaan op dat AMC blij kan zijn en het weer beter gaat.

Lees ook: Vrije val kijkcijfers 'The Walking Dead' gestopt

Niet meer live
Een van de lastige zaken met deze kijkcijfers, is dat AMC mensen in de Verenigde Staten ook de mogelijkheid biedt om op zijn streamingdienst te kijken. Die mensen tellen niet mee voor deze kijkcijfers. Daarmee is het dus niet helemaal duidelijk hoeveel mensen er nou echt live kijken.

Lees ook: Einde in zicht voor 'The Walking Dead'?

De serie krijgt hoe dan ook een elfde seizoen. Zeer waarschijnlijk blijft Angela Kang aan het hoofd van de serie staan en mag ze de show vorm blijven geven. Overigens nadert de midseason finale snel, waarmee de acht afleveringen een goed beeld geven van de kijkcijfers en groei of daling daarvan.

Lees meer over: The Walking Dead, AMC, Kijkcijfers, Statistiek

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws