Netflix kondigt bizarre serie 'Ragnarok' aan

Netflix kondigt bizarre serie 'Ragnarok' aan

De eerste trailer oogt alvast zeer veelbelovend...

Geoffrey Ketels, 24 november 2019 om 10:18

Netflix heeft de Noorse serie Ragnarok aangekondigd. Meteen stuurde Netflix ook een eerste trailer de wereld in en het moet gezegd, deze ziet er ongelofelijk veelbelovend uit!
Met Ragnarok kondigt Netflix de zoveelste buitenlandse serie aan in korte tijd. Eerder kondigde de streamingdienst immers ook reeds de komst aan van Undercover evenals Rain. Nu is het dus de tijd aan Noorwegen om met een eigen productie op de proppen te komen.

Ragnarok draait rond een groep tieners welke in het Scandinavische dorpje Edda heel wat bizarre dingen meemaken. De winters blijken opeens ongelofelijk warm te zijn terwijl de regen met bakken uit de hemel valt. Een ijsberg in de regio? Die smelt weg in nauwelijks enkele dagen tijd! Eén ding staat dus in ieder geval vast, er is iets goed fout!

Januari 2020
Dat Netflix de serie in sneltempo op ons los wil laten blijkt onder meer uit het feit dat meteen ook de eerste trailer is gelanceerd. Deze trailer ziet er echt veelbelovend uit. Netflix heeft dan ook de hoop uitgesproken dat kijkers massaal verslaafd zullen raken aan deze nieuwe serie van Scandinavische bodem.

Kan jij na het bekijken van de trailer van Ragnarok al niet meer wachten tot de serie daadwerkelijk te zien zal zijn? Je geduld zal niet lang op de proef worden gesteld! Netflix heeft namelijk bekend gemaakt dat de reeks vanaf 31 januari 2020 reeds te zien zal zijn!


Bron: Deadline.com

Lees meer over: Ragnarok, serie, Netflix, Noorwegen

Populair nieuws