Interessant nieuws over de nieuwe 'Superman'-serie

Superboy en Robin in 'Superman and Lois'? Een oproep hint er in elk geval wel naar!

Jim Pedd, 28-11-2019 18:52

Er wordt nu al gezocht naar een cast voor de serie Superman and Lois van televisiezender The CW. Men zoekt voor deze spin-off in het Arrowverse naar het schijnt naar een Superboy en een Robin. De serie is naast Green Arrow and the Canaries een nieuwe spin-off die gemaakt wordt in de franchise.
De serie zou draaien om de avonturen van de man van staal, en de verslaggever van de Daily Planet, die probeert de uitdagingen van het ouderschap het hoofd te bieden. Hun nieuwe kind zal in de serie te zien zijn en gespeculeerd wordt dat het kind Jon Kent wordt, ofwel Superboy. Superman, gespeeld door Tyler Hoechlin, heeft een steeds belangrijkere rol in het Arrowverse en speelt straks ook in crossover Crisis on Infinite Earths.

Spin-off op komst
De spin-off wordt niet gelanceerd via een backdoor-pilot, maar wordt wel deels opgezet met de spin-off. Naar het schijnt wordt er een deel van het fundament gelegd, bijvoorbeeld middels een tripje naar de Aarde van deze Superman en Lois Lane. Casting director David Rapaport zou al op zoek zijn naar castleden. Hij schijnt te zoeken naar twee tieners, die de rollen van Matthew en Ethan zouden spelen.

Matthew wordt op een manier omschreven die aansluit op de rol van Jon en Ethan matcht Damian Wayna, a.k.a. Robin. Dat laatste is natuurlijk niet bevestigd door The CW, maar de mogelijkheid van een toevoeging van deze twee personages aan de Arrowverse-serie bestaat natuurlijk wel!

Bron: David Rapaport

Lees meer over: Superman and Lois, Superman, The CW, Tyler Hoechlin, Superboy, Robin

Populair nieuws

Laatste serienieuws

'Everybody Loves Raymond'-ster in nieuwe serie

'Everybody Loves Raymond'-ster in nieuwe serie

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in