Acteur wil dat alternatief einde 'Game of Thrones' vrijgegeven wordt

Alternatief eind Game of Thrones straks te zien?

Een van de castleden vindt het een prima plan.

Jim Pedd, 27 november 2019 om 13:31

Eerder deze maand onthulde acteur Kristofer Hivju dat er een alternatief einde van Game of Thrones opgenomen is. Dat einde was niet bloedseries bedoeld, hintte de acteur, maar zou misschien wel leuk kunnen zijn voor fans om te zien.
Precies dat gevoel wordt gedeeld door acteur Dean Charles Chapman, de acteur die King Tommen Baratheon speelde in de serie. Hij deelde handtekeningen uit, toen TMZ hem vroeg of het alternatieve einde vrijgegeven zou moeten worden door HBO. “Ja joh, waarom niet?” luidde het korte, maar krachtige antwoord van Chapman. Hij ging vervolgens door en speculeerde dat het alternatieve einde misschien iets van een band tussen HBO en teleurgestelde fans zou kunnen herstellen; dat kan goed zijn voordat de spin-off rond de Targaryens te zien is.

Lees ook: Gerucht: er bestaat toch een alternatief einde voor 'Game of Thrones'

Alternatief einde
Acteur Hivju vertelde tijdens een interview dat er een ander einde opgenomen was. “We namen een alternatief einde op. Dat was vooral voor de lol, maar ik weet niet of ik je daar wel over mag vertellen. Ik zal het niet doen, maar weet dit: het was heel leuk!”

Lees ook: Emilia Clarke werd onder druk gezet voor naaktscènes 'Game of Thrones'

Bron: TMZ

Lees meer over: Game of Thrones, HBO, Dean Charles Chapman, Kristover Hivju

Informatie over de serie: Game of Thrones

Populair nieuws