search
Netflix gunt 'The Witcher' mogelijk nu al een spin-off!
Series / Nieuws

Netflix gunt 'The Witcher' mogelijk nu al een spin-off!

Er wordt nu al over een groot universum gedacht.

Netflix moet het eerste seizoen van de serie The Witcher nog laten zien, maar er wordt alvast gesproken over een spin-off. Daar waar men in elk geval vertrouwen heeft in de hoofdserie en die gewoon een tweede reeks gunt, komt er dus mogelijk nog meer materiaal.

Uitvoerend producent Tomek Baginski sprak met de site IGN Poland en vertelde dat hij "niet te veel weg wil geven". Maar tegelijk: "wie weet of we The Witcher in deze stijl te zien krijgen? Maar dit zijn dingen waar ik liever niet te veel over zou willen praten op dit moment."

Lees ook: 'The Witcher' krijgt een interessant eerste seizoen

Focus op dit moment
De focus ligt bij Baginski vooral op dit moment. Hij is uitvoerend producent van de fantasyserie, die voor Netflix een van de belangrijkste projecten van dit moment is. De show moet mensen vasthouden en blijven trekken naar de streamingdienst, die lekker divers is met zijn aanbod van series als deze, The Crown en Stranger Things.

Lees ook: 'The Witcher': Netflix geeft afleveringtitels en hele mysterieuze omschrijvingen vrij!

In The Witcher volgen we Geralt of Rivia, die als monsterjager actief is. Maar de mensen om hem heen zijn net zo erg als de monsters waar hij op jaagt…
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen