Wanneer kunnen we 'Peaky Blinders' seizoen 6 verwachten?

Fans zullen wellicht nog even geduld moeten koesteren...

Geoffrey Ketels, 29 november 2019 10:27

In oktober van dit jaar verscheen het vijfde seizoen van de populaire serie Peaky Blinders nog op Netflix. Nu is het voor veel fans reeds uitkijken naar de komst van het zesde seizoen. Deze zou echter zomaar even nog een behoorlijke tijd op zich kunnen laten wachten.
Ondanks het feit dat zowel BBC One als Netflix nog geen officiële releasedatum bekend hebben gemaakt met betrekking tot de komst van het zesde seizoen van Peaky Blinders is het wel bekend dat de opnames voor het zesde seizoen in het begin van volgend jaar van start zullen gaan. Dat deze opnames pas in het voorjaar van 2020 beginnen betekent dat we het zesde seizoen wellicht pas in de zomer van 2021 zullen mogen verwelkomen... mogelijks zelfs nog iets later.

Cliffhanger
Seizoen 5 van Peaky Blinders eindigde met een cliffhanger van formaat. Er wordt echter aangenomen dat alle (nog in leven zijnde) personages van het vijfde seizoen ook terug zullen keren voor het zesde deel uit de reeks. Een uitzondering hierop vormt natuurlijk de actrice Annabelle Wallis. Bovendien werd eerder ook bekend gemaakt dat acteur Stephen Graham de cast van Peaky Blinders zal vervoegen voor het zesde seizoen. Welke rol Graham op zich zal nemen is echter vooralsnog onduidelijk.

In ieder geval, zoals het er nu naar uitziet blijft het dus wellicht nog wachten tot de zomer van 2021 (of later) vooraleer we het zesde seizoen van Peaky Blinders zullen kunnen bekijken.

Lees ook: Nieuw op Netflix: 'Peaky Blinders' seizoen 5!

Bron: Express.co.uk

Lees meer over: Peaky Blinders, serie, Netflix, BBC One

Informatie over de serie: Peaky Blinders

Populair nieuws