search
Regisseurs 'Game of Thrones' seizoen 5 aangekondigd
Series / Nieuws

Regisseurs 'Game of Thrones' seizoen 5 aangekondigd

Vijf talenten zullen de tien afleveringen van het vijfde seizoen regisseren.

Het vijfde seizoen van Game of Thrones gaat in april 2015 van start, maar er zijn natuurlijk regisseurs nodig om dit voor elkaar te krijgen. HBO heeft vandaag de vijf regisseurs onthuld die de tien afleveringen zullen regisseren. HBO heeft voor het vijfde seizoen vers talent ingehuurd om Westeros in beeld te brengen. Michael Slovis (Breaking Bad) zal afleveringen een en twee regisseren, Mark Mylod (Shameless) neemt afleveringen drie en vier voor zijn rekening, Jeremy Podeswa (Boardwalk Empire) doet vijf en zes en Miguel Sapochnik (Fringe) regisseur de zevende en achtste aflevering. De enige naam op de lijst die eerdere ervaring heeft met Game of Thrones, namelijk David Nutter, regisseert de laatste twee afleveringen.


Op 25 juli worden er ongetwijfeld meer onthullingen gedaan over het vijfde seizoen tijdens een speciaal panel op Comic-Con. Houd Serietotaal dan ook in de gaten voor meer nieuws!

De opnames van het nieuwe seizoen van Game of Thrones, waarin onder andere Peter Dinklage, Lena Headey en Carice van Houten meespelen, gaan deze zomer nog van start.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen