search
Bekend Willie Nelson-liedje in pilot 'Preacher'
Series / Foto's

Bekend Willie Nelson-liedje in pilot 'Preacher'

Seth Rogen liet dit weten via zijn Twitter-account.



Afgelopen februari kondigden AMC en Sony Television officieel aan dat het schrijvers-/regisseurs-duo Seth Rogen en Evan Goldberg (This is the End de iconische stripreeks Preacher naar het kleine scherm zullen brengen. Seth Rogen heeft gisteren na een tweet over de serie van een paar weken geleden, opnieuw een hint gegeven over de pilot van Preacher. Volgens de foto die Rogen heeft getwitterd, zal het liedje 'Time of the Preacher' net als in het eerste nummer van de stripreeks, ook prominent aanwezig zijn in de pilot-aflevering.

Preacher werd bedacht door Garth Ennis en Steve Dillon en gaat over een Texaanse priester die wordt bezeten door Genesis, een bovennatuurlijke entiteit die een kruising is tussen een engel en een demon. De priester, die nu beschikt over grootse krachten gaat nu op door de Verenigde Staten samen met zijn oude vriendin en een zuipende Ierse vampier om God te vinden, die de hemel heeft verlaten, om hem te straffen voor zijn roekeloosheid.

Producent Sam Catlin (Breaking Bad) zal fungeren als showrunner van de serie. Hij produceert de serie samen met Rogen, Goldberg, Vivian Cannon, Ken Levin, Ori Marmur, Neal Moritz en Jason Netter
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen