Bekende actrice uit 'Will & Grace' overleden

De populaire actrice werd uiteindelijk 83 jaar...

Door redactie, 3 december 2019 10:29

Actrice Shelley Morrison, welke onder meer te zien was in de populaire serie Will & Grace is op 83-jarige leeftijd overleden. De actrice speelde in Will & Grace de rol van huishoudster Rosario. In het jaar 2017 kreeg de serie nog een reboot, maar daarin was Morisson niet meer te zien.
In de oorspronkelijke reeks Will & Grace was Morrison in 68 afleveringen te zien als Rosario, de huishoudelijke hulp van Karen die sterk ondergewaardeerd werd. De makers hebben er alles aan gedaan om Morrison terug te laten keren voor de reboot, maar dat zag de actrice niet meer zitten. Ze genoot op dat moment immers reeds van haar pensioen.

Populair
In eerste instantie was het helemaal niet de bedoeling om van Rosario een vast terugkerend personage te maken. De huishoudster sloeg echter zo goed aan bij het publiek dat de productie er op een zeker ogenblik toch voor heeft gekozen om haar vast deel uit te laten maken van de cast.

Morrison verscheen voor het eerst op de televisie in het jaar 1961. Toen was ze te zien in de reeks Adventures in Paradise. In het jaar 2012 zette de actrice definitief een punt achter haar carrière.

Bron: Apnews.com

Lees meer over: Will And Grace, serie, Shelly Morrison

Informatie over de serie: Will & Grace

Populair nieuws