Elke aflevering een nieuwe mogelijke Joker in 'Gotham'

Elke aflevering een mogelijke Joker in Gotham

En één daarvan is de echte.

Jim Pedd, 17 juli 2014 om 08:00

Een paar dagen geleden kregen we een foto van de pilot van Gotham te zien. Het leek erop dat de foto ons een potentiële Joker toonde. Nu blijkt dat elke aflevering van het eerste seizoen een mogelijke Joker zal laten zien. Telkens weer is er een onbekende acteur te zien in een kleine rol, die een personage speelt met een van de kenmerken van de Joker. Die zijn allemaal nep, op één na.
De serie gaat al op 22 september in première op FOX. Een Nederlandse releasedatum is nog niet geprikt voor de serie, al kunnen we er vanuit gaan dat de serie in Nederland rond eenzelfde tijd te zien is. Het van oorsprong Amerikaanse kanaal heeft immers ook in Nederland een eigen zender en is nog altijd op zoek naar manieren om zichzelf te vestigen. Dit soort series kunnen daar goed bij helpen.

Gotham vertelt het oorsprongsverhaal van Detective James Gordon, een rol die gespeeld wordt door Ben McKenzie. Hij is al jaren niet meer in Gotham geweest, maar keert weer terug om samen met de oude rot Harvey Bullock (Donal Logue) de misdaad in de stad aan te pakken. Daarbij lopen ze voornamelijk tegen de gangsterbaas Fish Mooney (Jada Pinkett Smith) en haar handlangers.

Bron: Bleeding Cool

Lees meer over: gotham, fox, serie, the joker, james gordon, ben mckenzie, harvey bullock, donal logue, fish mooney, jada pinkett smith

Informatie over de serie: Gotham

Populair nieuws