Nieuw op Netflix: De romantische dramaserie 'Virgin River'

Nieuw op Netflix: Romantisch drama 'Virgin River'

De reeks is gebaseerd op de succesvolle serie van Robyn Carr...

Geoffrey Ketels, 5 december 2019 om 14:54

Morgen, vrijdag 6 december 2019 kunnen fans van romantische series zich opmaken voor de gloednieuwe reeks Virgin River. Deze serie is vanaf morgen dan ook te bekijken op de streamingdienst Netflix.
In Virgin River verhuist de verpleegkundige Melinda Monroe naar een afgelegen stadje in Californië. De verpleegster wil in de stad graag een nieuw leven beginnen en haar verleden achter zich kunnen laten. Dit lijkt een mooie gedachte, maar het belooft lang niet zo eenvoudig te zijn als gedacht. Ook de nieuwe baan die Monroe heeft aangenomen valt behoorlijk tegen. Gelukkig loopt er in het dorp nog een mooie man rond waar Monroe haar oog op heeft laten vallen.

Robyn Carr
De romantische serie Virgin River is gebaseerd op de uiterst succesvolle serie van Robyn Carr. Sue Tenney heeft de boeken uiteindelijk verwerkt tot een serie. De hoofdrolspeelster uit Virgin River was eerder eveneens te zien in andere (populaire) reeksen zoals met name The Walking Dead en This is Us.

Ben jij ook iemand die wel houdt van een leuke, romantische dramaserie op zijn tijd? In dat geval is het zeker de moeite waard om vanaf morgen kennis te maken met Virgin River op de streamingdienst Netflix. Wil je alvast een leuk voorsmaakje krijgen van deze gloednieuwe reeks? In dat geval kan je even de onderstaande trailer bekijken!


Bron: Netflix.com

Lees meer over: Virgin River, serie, Netflix

Populair nieuws