search
Dit is hoe 'Batwoman' Crisis on Infinite Earths opzet
Series / Nieuws

Dit is hoe 'Batwoman' Crisis on Infinite Earths opzet

Als je benieuwd bent hoe de Crisis gelanceerd wordt...

Hoe zet Batwoman de megacrossover Crisis on Infinite Earths op? De site ComicBook.com heeft antwoorden, want daar zet men de hints naar de crossover van het Arrowverse op een rij. Die hints komen in de vorm van een belangrijke twist. Lees dit artikel dus alleen als je de aflevering al gezien hebt.

De midseason finale van Batwoman was de laatste aflevering van de serie voordat Crisis begint. Daarin zullen we zien hoe alle helden van het Arrowverse, van alle aardes die er zijn, samenkomen om het op te nemen tegen de grootste bedreiging waar ze tot nu toe tegen gevochten hebben: de Anti-Monitor.

Lees ook: Gerucht: Batman is [SPOILER] in 'Batwoman'

Gevaarlijke strijd
De aflevering van vorige week laat zien dat Jacob Kane in de bak belandt en de band van Kate Kane met Mary Hamilton helemaal naar de mallemoer is. Aan het eind vertelt Kate haar in boeien verkerende vader dat als hij Alice neer gaat halen - voor eens en voor altijd - ze niet in de weg zal staan.

Lees ook: Exclusieve foto's Alfred's dochter in 'Batwoman'

Maar daarna kregen we nog een scène te zien. We zagen Central City, op 9 december 2019 om 23:58 en we zien Nash Wells die voor de deur van de schuilplek van The Monitor op Earth-1 staat. Nash vertelt dat hij het multiversum overstak om hem te doden, maar dat The Monitor zijn leven gered had. Daarop vertelt de stem van The Monitor aan Nash dat hij zich moet onderwerpen en "zijn leven opnieuw" moet beginnen. Nadat hij enkele symbolen op de deur indrukt, zien we een oogverblindend geel licht en verdwijnt Nash. Daarmee wordt volgens ComicBook gehint naar Nash als Pariah.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen