search

Ons nieuws van donderdag 5 december 2019

Nieuw op Netflx: 5e en laatste seizoen van 'Fuller House'
Series / Nieuws

Nieuw op Netflx: 5e en laatste seizoen van 'Fuller House'

Het vijfde seizoen is meteen ook de zwanenzang voor de reeks...

In januari heeft Netflix bekend gemaakt dat er een vijfde seizoen zou verschijnen van Fuller House. Uitstekend nieuws voor de fans alleen werd er ook meteen aangegeven dat het vijfde seizoen het laatste zou worden. Dit laatste seizoen is vanaf morgen, vrijdag 6 december 2019 te bekijken op Netflix!

In het vijfde seizoen hebben Stephanie en Jimmy een baby gekregen. Bovendien maken D.J. en Steve plannen om in het huwelijksbootje te stappen. Het finale seizoen belooft ook heel wat gastoptredens te gaan bevatten. Zo is bekend dat onder meer Bob Saget en John Stamos evenals Dave Coulier terug hun opwachting zullen maken. Het spreekt voor zich dat er verder ook één belangrijke naam zal ontbreken. Het gaat hierbij uiteraard om Lori Loughlin. Haar hangt een stevige boete boven het hoofd en zelfs een gevangenisstraf vanwege een omkoopschandaal.

Lees ook: Kirk Cameron te zien in laatste seizoen 'Fuller House'

Laatste seizoen
Dat het laatste seizoen voor Fuller House is aangebroken zal bij veel mensen natuurlijk zorgen voor de nodige teleurstelling. Toch komt het einde van de reeks misschien niets te vroeg. Op verschillende gespecialiseerde websites waaronder in het bijzonder IMDB laten de ratings immers een neerwaartse trend optekenen. Op IMDB beschikt Fuller House op moment van schrijven dan ook slechts over een waardering van 6,8/10. Op Rotten Tomatoes ligt de score van de Average Audience Score met 77% wel aanzienlijk hoger.

In ieder geval, ben jij ook zo'n grote fan van Fuller House? Dan kan je vanaf morgen het vijfde seizoen bekijken op Netflix. Wil je alvast een voorsmaakje? Bekijk dan zeker even de onderstaande trailer!



Lees ook: 'Fuller House' cast: "Niet te geloven dat het allemaal voorbij is"
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Link met Rick in tiende seizoen 'The Walking Dead'?
Series / Nieuws

Link met Rick in tiende seizoen 'The Walking Dead'?

Mogelijk gaan we meer leren over de plek waar Rick nu is.

Het zou zomaar kunnen dat er nieuwe verwijzingen komen naar Rick Grimes in AMC's The Walking Dead. Michonne ontmoette in de midseason finale van het tiende seizoen Virgil. Samen gingen ze op weg naar Bloodsworth Island, een moeilijk te vinden en streng bewaakte plek.

Daar wil Michonne wapens halen die kunnen helpen de oorlog tegen Alpha en de Whisperers te winnen. In ruil daarvoor scheldt Oceanside alle schulden van Virgil kwijt en mag hij zijn familie weer zien. Maar nu is het de verwachting dat Michonne links tussen Virgil en de CRM gaat ontdekken, die Rick ooit ontvoerde.

Lees ook: Kijkcijfers 'The Walking Dead' bereiken toch weer een nieuw dieptepunt

Nog niets zeggen
Angela Kang, showrunner van de serie, wilde nog niets zeggen daarover. Maar uitsluiten deed ze het ook niet: "Dat zullen we zien, als we het verhaal weer oppakken. Maar wat Michonne op dit moment ziet, is dat het misschien zinnig is om naar het eiland te gaan en te kijken of daar iets is dat kan helpen om deze oorlog voor eens en voor altijd te stoppen."

Michonne vertrekt dit seizoen nog uit de serie.

Lees ook: Keert Rick terug in 'The Walking Dead'?
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit is hoe 'Batwoman' Crisis on Infinite Earths opzet
Series / Nieuws

Dit is hoe 'Batwoman' Crisis on Infinite Earths opzet

Als je benieuwd bent hoe de Crisis gelanceerd wordt...

Hoe zet Batwoman de megacrossover Crisis on Infinite Earths op? De site ComicBook.com heeft antwoorden, want daar zet men de hints naar de crossover van het Arrowverse op een rij. Die hints komen in de vorm van een belangrijke twist. Lees dit artikel dus alleen als je de aflevering al gezien hebt.

De midseason finale van Batwoman was de laatste aflevering van de serie voordat Crisis begint. Daarin zullen we zien hoe alle helden van het Arrowverse, van alle aardes die er zijn, samenkomen om het op te nemen tegen de grootste bedreiging waar ze tot nu toe tegen gevochten hebben: de Anti-Monitor.

Lees ook: Gerucht: Batman is [SPOILER] in 'Batwoman'

Gevaarlijke strijd
De aflevering van vorige week laat zien dat Jacob Kane in de bak belandt en de band van Kate Kane met Mary Hamilton helemaal naar de mallemoer is. Aan het eind vertelt Kate haar in boeien verkerende vader dat als hij Alice neer gaat halen - voor eens en voor altijd - ze niet in de weg zal staan.

Lees ook: Exclusieve foto's Alfred's dochter in 'Batwoman'

Maar daarna kregen we nog een scène te zien. We zagen Central City, op 9 december 2019 om 23:58 en we zien Nash Wells die voor de deur van de schuilplek van The Monitor op Earth-1 staat. Nash vertelt dat hij het multiversum overstak om hem te doden, maar dat The Monitor zijn leven gered had. Daarop vertelt de stem van The Monitor aan Nash dat hij zich moet onderwerpen en "zijn leven opnieuw" moet beginnen. Nadat hij enkele symbolen op de deur indrukt, zien we een oogverblindend geel licht en verdwijnt Nash. Daarmee wordt volgens ComicBook gehint naar Nash als Pariah.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuw op Netflix: De romantische dramaserie 'Virgin River'
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: De romantische dramaserie 'Virgin River'

De reeks is gebaseerd op de succesvolle serie van Robyn Carr...

Morgen, vrijdag 6 december 2019 kunnen fans van romantische series zich opmaken voor de gloednieuwe reeks Virgin River. Deze serie is vanaf morgen dan ook te bekijken op de streamingdienst Netflix.

In Virgin River verhuist de verpleegkundige Melinda Monroe naar een afgelegen stadje in Californië. De verpleegster wil in de stad graag een nieuw leven beginnen en haar verleden achter zich kunnen laten. Dit lijkt een mooie gedachte, maar het belooft lang niet zo eenvoudig te zijn als gedacht. Ook de nieuwe baan die Monroe heeft aangenomen valt behoorlijk tegen. Gelukkig loopt er in het dorp nog een mooie man rond waar Monroe haar oog op heeft laten vallen.

Robyn Carr
De romantische serie Virgin River is gebaseerd op de uiterst succesvolle serie van Robyn Carr. Sue Tenney heeft de boeken uiteindelijk verwerkt tot een serie. De hoofdrolspeelster uit Virgin River was eerder eveneens te zien in andere (populaire) reeksen zoals met name The Walking Dead en This is Us.

Ben jij ook iemand die wel houdt van een leuke, romantische dramaserie op zijn tijd? In dat geval is het zeker de moeite waard om vanaf morgen kennis te maken met Virgin River op de streamingdienst Netflix. Wil je alvast een leuk voorsmaakje krijgen van deze gloednieuwe reeks? In dat geval kan je even de onderstaande trailer bekijken!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Hard gevecht in eerste clip Netflix-serie 'The Witcher'
Series / Video/clip/featurette

Hard gevecht in eerste clip Netflix-serie 'The Witcher'

Voor het eerst hebben we een clip van wat een epische serie belooft te zijn!

Acteur Henry Cavill was te gast bij Jimmy Kimmel Live! en sprak daar over de aankomende Netflix-serie The Witcher. De acteur vertelde onder meer over het uitvoeren van zijn stunts in de fantasyserie en nam een coole clip mee. Die kan je rond 06:22 vinden in onderstaande video.

In de serie is Cavill te zien als Geralt of Rivia, een Witcher. Dat zijn mensen die door genetische experimenten veranderd zijn in krachtige wezens die het op kunnen nemen tegen de vele monsters die de wereld rijk is. Een sterfgeval brengt Geralt op het pad van een krachtige heks en een jonge prinses. Samen moeten ze proberen te overleven op het uiterst gewelddadige Continent.



The Witcher staat niet te boek als een traditionele fantasyserie, maar wordt juist omschreven als een horrorshow. Netflix heeft er bovendien veel vertrouwen in. Maker Lauren Schmidt Hissrich mag dan ook al aan de slag met een tweede seizoen, waar ze nu hard aan werkt.

Lees ook: Netflix gunt 'The Witcher' mogelijk nu al een spin-off!

Het gerucht gaat overigens dat er minimaal zeven seizoenen komen van de serie, maar of dat zo zal zijn is afwachten. Voorlopig is het gewoon seizoen voor seizoen. Vanaf 20 december is de eerste reeks op Netflix te zien!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit 'Walking Dead'-personage heeft een link met Rick Grimes
Series / Nieuws

Dit 'Walking Dead'-personage heeft een link met Rick Grimes

Er is nog een teaser voor de filmtrilogie.

AMC heeft de identiteit onthuld van een belangrijk personage in het Walking Dead-universum. Ze zal voor het eerst verschijnen in de tweede spin-off, The Walking Dead: World Beyond en krijgt daarna mogelijk een rol in de drie films die gemaakt worden rond Rick Grimes.

Julia Ormond speelt een personage met de naam Elizabeth. Zij was het vijfde seizoen van Fear the Walking Dead te zien aan het hoofd van een legertje zwartgeklede soldaten en komt ook voor in de trailer voor de spin-off World Beyond. Daarin horen we haar zeggen dat haar gemeenschap de laatste baken van hoop is voor de mensheid.

Lees ook: Link met Rick in tiende seizoen 'The Walking Dead'?

Connectie met Rick
Elizabeth lijkt de leider te zijn van de nieuwe gemeenschap. Zij is daarmee het hoofd van een van drie grote samenlevingen in de wereld na de apocalypse en staat aan het hoofd van de mysterieuze CRM. Dat is een organisatie met als symbool drie cirkels, die staan voor de drie samenlevingen.

Lees ook: Nog een oude bekende terug in 'The Walking Dead'?

De spin-off speelt zich een decennium na het einde van de wereld af en draait om een groepje tieners die de wijde wereld in trekken. Gelinkt aan de serie is de CRM, een organisatie die Rick Grimes meenam nadat hij bijna dood ging.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
De extreem gemene laatste woorden van Jaime en Brienne in 'Game of Thrones'
Series / Nieuws

De extreem gemene laatste woorden van Jaime en Brienne in 'Game of Thrones'

Het eindigt wel heel onaardig.

Game of Thrones-showrunners David Benioff en D.B. Weiss deelden meer informatie over het controversiële laatste moment tussen Jaime Lannister en Brienne of Tarth. In het achtste seizoen zagen we de twee nog even samen en was er iets heel ergs aan de hand.

Jaime begon als een wreed personage, maar nadat hij zijn hand verloor, werd hij zachter van karakter en vormde hij een bijzondere band met Brienne. Maar die band verdween in het achtste seizoen als sneeuw voor de zon en dat culmineerde in een bizarre laatste ontmoeting. Nu blijkt dat het heel gemeen was.

Lees ook: Eet Drogon het lichaam van Dany op in 'Game of Thrones'?

Laatste moment
Als Jaime hoort dat Cersei in levensgevaar verkeert, besluit hij Winterfell te verlaten en naar haar terug te keren. Hij breekt in een scène daarna het hart van Brienne. Die scène viel slecht bij fans en had nog veel slechter kunnen vallen. Benioff en Weiss vertelden dat in het script een geheime zin zat die we niet hoorden, om het verdriet van Brienne groter te maken. Jaime had bijna gezegd: "Ik houd niet van je. Niemand houdt van jou."

Lees ook: Waarom gaan al die hoofdpersonen dood in 'Game of Thrones'?

Het is misschien maar goed dat het stukje dialoog het eindproduct niet gehaald heeft, want fans waren al niet blij met de plotselinge nieuwe houding van Jaime. Dit was mogelijk nog slechter gevallen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit zijn de dramatische kijkcijfers van 'The Walking Dead' S10
Series / Nieuws

Dit zijn de dramatische kijkcijfers van 'The Walking Dead' S10

Hoe zit het precies met de kijkcijfers?

Nu de eerste acht afleveringen van het tiende seizoen van The Walking Dead te zien zijn geweest, kunnen we beginnen met het opmaken van de balans. Hoe deed de AMC-serie het dit nieuwe seizoen en is er nog een toekomst?

Laten we maar beginnen met de kijkcijfers per aflevering. Dit splitsen we hieronder voor je uit.
#1: Lines We Cross - 4,00 miljoen kijkers
#2: We Are the End of the World - 3,47 miljoen kijkers
#3: Ghosts - 3,48 miljoen kijkers
#4: Silence the Whisperers - 3,31 miljoen kijkers
#5: What It Always Is - 3,09 miljoen kijkers
#6: Bonds - 3,21 miljoen kijkers
#7: Open Your Eyes - 3,31 miljoen kijkers
#8: The World Before - 3,21 miljoen kijkers
Wat bovenstaande bovenal laat zien, is dat de kijkcijfers nogal wisselen. Het seizoen begon met vier miljoen kijkers, wat het laagste ooit is voor de première van een nieuwe reeks in de franchise van AMC. Daarna leek de weg omlaag ingezet en zakten afleveringen tot het absolute dieptepunt van 3,09 miljoen kijkers. Nooit eerder keken er zo weinig Amerikanen live naar de serie. Daarna herstelden de kijkcijfers zich iets, tot 3,21 miljoen in de mid-season finale.

Lees ook: Nog een oude bekende terug in 'The Walking Dead'?

Is het erg?
De hamvraag is nu of deze kijkcijfers erg zijn, of dat het niet heel veel uitmaakt dat de serie zo matig scoort. Nou ja, matig, er zijn heel wat series, zoals HBO's Watchmen, die minder scoren (nog geen miljoen kijkers per aflevering) en waarvan de kijkcijfers als goed bestempeld worden. Komt nog eens bij dat er wereldwijd veel mensen naar TWD kijken en dat de serie ook vaak door mensen online gestreamed wordt.

Lees ook: Kijkcijfers 'The Walking Dead' bereiken toch weer een nieuw dieptepunt

Kortom: er lijkt weinig aan de hand, al is dit minder leuk voor de adverteerders. Er komt sowieso een elfde seizoen en er wordt al gesproken over een twaalfde.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix is met 1e seizoen 'The Witcher' niet compleet
Series / Nieuws

Netflix is met 1e seizoen 'The Witcher' niet compleet

Eerste boek niet geheel verfilmd in eerste seizoen.

Net als Game of Thrones van HBO en vele andere series is The Witcher van Netflix een verfilming van een boekenreeks. Het blijkt nu dat het eerste seizoen, dat 20 december verschijnt, niet het gehele verhaal te bevat van het eerste boek.

De boekenreeks, in Nederland ook bekend onder de titel 'De Hekser', werd geschreven door de Pools fantasyschrijver Andrzej Sapkowski. De boeken verschenen tussen 1994 en 1999, met daarvoor een aantal korte verhalen. Uiteraard kennen velen The Witcher ook van de succesvolle games.

Lees ook: 'The Witcher': Netflix geeft afleveringtitels en hele mysterieuze omschrijvingen vrij!

Niet het complete eerste boek
Het eerste boek uit 1994 heet 'Het Bloed van Elfen' en producent Tomek BagiÅ„ski heeft nu tegenover ComicBook.com onthuld dat niet het gehele verhaal uit dat boek verwerkt is in seizoen één.

"De boeken bevatten veel meer bronmateriaal dan we in acht afleveringen konden stoppen, dus we moesten echt heel, heel voorzichtig zijn met het kiezen van de verhalen die we willen vertellen. En Lauren S. Hissrich [showrunner] heeft het heel goed gedaan," aldus Bagiński. "Niet alleen door de juiste verhalen te kiezen om het verhaal van Geralt te vertellen, maar ook door achtergrondinformatie te geven over zowel Yennefer als Ciri."

Lees ook: Eerste reviews: "The Witcher is beter dan Game of Thrones!"

Ook het doel van de serie wordt duidelijk. "Het doel voor ons is om een groter verhaal te vertellen. Een groter verhaal komt eerst met de saga, en de saga gaat niet alleen over Geralt en zijn vrienden. Het gaat ook over Yennefer, het gaat ook over Ciri. We wisten dat we die personages eerder moesten tonen," aldus Bagiński.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit komt er in december allemaal naar Disney+
Series / Nieuws

Dit komt er in december allemaal naar Disney+

Heel mooi: The Mandalorian is eerder te zien dan verwacht.

Wat komt er nog allemaal bij op streamingdienst Disney+? Als je benieuwd bent wat de streamingdienst van 15 december tot het eind van dit kalenderjaar allemaal toevoegt, dan zal je blij zijn met dit overzicht!

Er komt heel wat nieuwe content naar de streamingdienst van Disney en net als de afgelopen tijd, komt die content er redelijk gefaseerd. Vooral opvallend is dat de serie The Mandalorian nu eerder verder gaat dan we hadden verwacht. De zevende aflevering van de serie is op woensdag 18 december te zien, terwijl dat vrijdag 20 december had moeten zijn. Daarna moeten we anderhalve week wachten op de finale.

Hieronder het complete overzicht!

Woensdag 18 december


The Mandalorian, hoofdstuk 7


Vrijdag 20 december


Encore, aflevering 107 - Godspell
Forky Asks A Question - What is a Leader?
George of the Jungle 2 (film)
High School Musical: The Musical: The Series, aflevering 107 - Thanksgiving
Marvels Hero Project, aflevering 107 - Dazzling Lorelei
Pick of the Litter, aflevering 101 - Meet the Dogs
Togo, Disney+ Original Film
The World According to Jeff Goldblum, aflevering 107 - Bikes


Donderdag 26 december


Star Wars: The Last Jedi


Vrijdag 27 december


Encore, aflevering 108 - Fiddler on the Roof
Forky Asks A Question - What is a Pet?
High School Musical: The Musical: The Series, aflevering 108 - The Tech Rehearsal
The Mandalorian, hoofdstuk 8 (seizoensfinale)
Marvels Hero Project, aflevering 108 - Battlin' Braden
Pick of the Litter, aflevering 102 - Off to Puppy College
The World According to Jeff Goldblum, aflevering 108 - RVs
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix-aanbod is voorbije jaren flink afgenomen
Series / Streaming-diensten

Netflix-aanbod is voorbije jaren flink afgenomen

Het aanbod op de streamingdienst is de voorbije jaren behoorlijk afgenomen...

Iedereen heeft het wel al eens meegemaakt, je bent op zoek naar een nieuwe serie of film om te kijken, maar je lijkt in eerste instantie niet meteen iets leuks te vinden op Netflix. Dat lijkt vreemd, want Netflix beschikt toch over een zeer groot aanbod met content? Wel, dat aanbod zou op vandaag zomaar eens behoorlijk kunnen tegenvallen.

Ondanks het feit dat Netflix als streamingdienst op moment van schrijven veruit over het grootste aanbod beschikt van allemaal moet het gezegd dat, dat aanbod door de jaren heen aanzienlijk is gekrompen. In vergelijking met het jaar 2014 zou er bijvoorbeeld zelfs sprake zijn van een daling van zomaar even 40 procent.

40% minder content
De bovenstaande vaststellingen blijken uit een onderzoek dat is uitgevoerd door de Streaming Observer. Er moet hierbij wel worden opgemerkt dat het gaat om een Amerikaans onderzoek. Het aanbod met content op de Nederlandse Netflix werd dus bijvoorbeeld niet mee in overweging genomen. Dit gezegd zijnde blijft het toch wel opvallend dat het aanbod van de streamingdienst in de Verenigde Staten zo spectaculair is geslonken de voorbije jaren.

Nu zegt die 40 procent op zich mogelijks niet zoveel. We kunnen dit percentage natuurlijk ook gaan omzetten in concrete cijfers. Wanneer we dat doen kan er worden vastgesteld dat het aanbod van Netflix vergeleken met 2014 zomaar even met ruim 2.600 titels is afgenomen. In maart 2014 waren er bijvoorbeeld nog 6.494 titels op de streamingdienst terug te vinden. In maart 2016 waren dat er nog slechts 4.335. De voorbije maand (november 2019) bleken er plots nog maar 3.849 op de streamingdienst te staan.

Ondanks het feit dat Netflix uiteraard nog steeds flink wat content aanbiedt lijkt het er dus naar uit te zien dat abonnees op vandaag minder waar voor hun geld krijgen dan in 2014 het geval was. Sterker nog, een abonnement op de streamingdienst was toen nog goedkoper dan op vandaag het geval is.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuw op Netflix: Ian Somerhalder in de vampierenserie 'V-Wars'!
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: Ian Somerhalder in de vampierenserie 'V-Wars'!

Ian Somerhalder is terug in een gloednieuwe vampierenserie!

Vampierenseries zijn misschien wel populairder dan ooit. Eén van de namen waar menig aantal Netflix-abonnees reeds lange tijd naar uitkijken is V-Wars. Dat wachten is nu bijna voorbij, want het eerste seizoen van de reeks is vanaf morgen, donderdag 5 december te bekijken bij Netflix!

V-Wars vertelt het verhaal van een wereld die wordt geteisterd door een mysterieus virus dat zich in sneltempo lijkt te verspreiden. Niemand blijkt veilig te zijn voor de gruwelijke gevolgen die het virus met zich meebrengt. In een race tegen de klok is het Dr. Luther Swann (gespeeld door Ian Somerhalder) die niet alleen zijn vriend, maar ook de wereld tracht te redden van dit verschrikkelijke virus.

Lees ook: Ian Somerhalder (V-Wars) opgenomen in ziekenhuis

Ian Somerhalder
Niet alleen het verhaal van de reeks heeft bij veel mensen de interesse gewekt, dit geldt natuurlijk ook voor het optreden van Ian Somerhalder. Hij was eerder natuurlijk ook al te zien in die andere succesvolle vampierenserie, namelijk The Vampire Diaries. Voor heel wat fans van deze reeks zal het toch even wennen zijn om Somerhalder in zijn nieuwe rol te zien.

In ieder geval, kijk jij reeds enige tijd uit naar het verschijnen van het eerste seizoen van V-Wars? Dan is het wachten nu zo goed als voorbij. Vanaf morgen, donderdag 5 december 2019 is de reeks namelijk te bekijken op Netflix. Heb je eerder nog niets gezien van V-Wars? In dat geval is het natuurlijk een aanrader om eerst even de trailer te bekijken!



Lees ook: Ian Somerhalder: "Niet bang voor nieuwe vampierenserie na The Vampire Diaries"
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Oude bekende terug voor 'Walking Dead' miniserie?
Series / Nieuws

Oude bekende terug voor 'Walking Dead' miniserie?

Keert de Governor daadwerkelijk terug?

Mogelijk komt de Governor terug in het Walking Dead-universum. Dat vertelt acteur David Morrissey, die de schurk gedurende het derde en vierde seizoen van de serie The Walking Dead speelde. Wat Morrissey betreft, was dat zeker niet het laatste wat we van hem gezien hebben.

Morrissey hint ernaar dat hij terug kan keren in een verhaal dat zich richt op de oorsprong van zijn personage. Dat past binnen de plannen van franchisehoofd Scott Gimple, die van plan is miniseries, specials en korte specials te maken in het universum. En daar bovenop komt er nog een filmtrilogie rond Rick Grimes, die zomaar openingen kan bieden.

Lees ook: Dit zijn de dramatische kijkcijfers van 'The Walking Dead' S10

Zeg nooit nooit
"Nou ja, je weet nooit hoe ze het doen. Soms gaan ze terug en maken ze een oorsprongsverhaal en nu maken ze deze films," aldus Morrissey tijdens een interview met Lorraine. "Ik was blij met het werk dat ik heb kunnen doen. Het is een geweldig personage. En niet alleen als het aankomt op de cast, maar ook de crew was geweldig."

Lees ook: Nog een oude bekende terug in 'The Walking Dead'?

Een terugkeer is wat hem betreft gewoon mogelijk, bijvoorbeeld binnen het materiaal van Gimple.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.