Hard gevecht in eerste clip Netflix-serie 'The Witcher'

Hard gevecht in eerste clip Netflix' The Witcher

Voor het eerst hebben we een clip van wat een epische serie belooft te zijn!

Jim Pedd, 5 december 2019 om 11:12

Acteur Henry Cavill was te gast bij Jimmy Kimmel Live! en sprak daar over de aankomende Netflix-serie The Witcher. De acteur vertelde onder meer over het uitvoeren van zijn stunts in de fantasyserie en nam een coole clip mee. Die kan je rond 06:22 vinden in onderstaande video.
In de serie is Cavill te zien als Geralt of Rivia, een Witcher. Dat zijn mensen die door genetische experimenten veranderd zijn in krachtige wezens die het op kunnen nemen tegen de vele monsters die de wereld rijk is. Een sterfgeval brengt Geralt op het pad van een krachtige heks en een jonge prinses. Samen moeten ze proberen te overleven op het uiterst gewelddadige Continent.


The Witcher staat niet te boek als een traditionele fantasyserie, maar wordt juist omschreven als een horrorshow. Netflix heeft er bovendien veel vertrouwen in. Maker Lauren Schmidt Hissrich mag dan ook al aan de slag met een tweede seizoen, waar ze nu hard aan werkt.

Lees ook: Netflix gunt 'The Witcher' mogelijk nu al een spin-off!

Het gerucht gaat overigens dat er minimaal zeven seizoenen komen van de serie, maar of dat zo zal zijn is afwachten. Voorlopig is het gewoon seizoen voor seizoen. Vanaf 20 december is de eerste reeks op Netflix te zien!

Lees meer over: The Witcher, Henry Cavill, Netflix, Lauren Schmidt Hissrich

Populair nieuws