Sci-fi serie 'The Expanse' krijgt mogelijk meerdere spin-offs

'The Expanse' krijgt mogelijk meerdere spin-offs

Goed nieuws voor fans van de Amazon-serie!

Jim Pedd, 7 december 2019 om 10:18

De site Screen Rant sprak met producent Andrew Kosove over sci-fi serie The Expanse. De show was te zien bij Syfy, maar werd daar na het derde seizoen geannuleerd om opgepikt te worden door Amazon. Dat gunt de serie een vierde en vijfde seizoen en wordt al gesproken over de verdere toekomst.
De serie is gebaseerd op een boekenreeks van James S.A. Corey en kent straks als deze helemaal afgerond is negen delen. Als het aan Kosove ligt, krijgt de serie minstens net zoveel seizoenen en spin-offs. Er wordt namelijk druk nagedacht over wat de toekomst allemaal zou kunnen brengen.

Lees ook: Eerste trailer 'The Expanse' seizoen 4 online!

Films en series
Dat blijkt behoorlijk veel materiaal te zijn. "Er komen dus negen boeken. Dan zou het mooi zijn als er ook negen seizoenen komen, nietwaar? Eerlijk gezegd is de wereld zo groots, dat we het fantastisch zouden vinden om die ook verder te verkennen. Als er iets is dat we bedenken voor dit bredere universum, bijvoorbeeld een film, dan zullen we dat serieus overwegen te maken."

Lees ook: Epische poster sci-fi serie 'The Expanse' seizoen 4

Maar ook spin-offs rond bepaalde personages behoren tot de mogelijkheden. Daar zijn wat Kosove betreft meer dan genoeg personages en situaties voor om te volgen.

Bron: Screenrant

Lees meer over: The Expanse, Amazon, James SA Corey, Franchise, Amazon, Andrew Kosove

Informatie over de serie: The Expanse

Populair nieuws