Eerste trailer 'The Expanse' seizoen 4 online!

Volledige trailer 'The Expanse' S4 online!

De fans van de serie krijgen eindelijk wat ze willen!

Zilko Tarici, 19 november 2019 12:33

Amazon Prime Video heeft de volledige trailer voor het vierde seizoen van de gevierde scifi-dramaserie The Expanse vrijgegeven. Daarnaast is er ook een 15 minuten durende video onthuld waarin Kevin Smith de eerste drie seizoenen van de serie samenvat. Beide video's kun je hieronder bekijken.
Lees ook: Eerste trailer sci-fi serie 'The Expanse' seizoen 4!

In het nieuwste seizoen zien we hoe de bemanning van de Rocinante van de Verenigde Naties de missie krijgt om nieuwe werelden buiten de Ring Gate te verkennen. De eerste van deze werelden is Ilus, een planeet vol natuurlijke bronnen en ruïnes van een lang verdwenen buitenaardse beschaving. Er zijn echter meer kapers op de kust; buiten de aardbewoners proberen ook de bewoners van Mars en de zogenaamde Belters de planeet te koloniseren.

Een nieuwe thuishaven
De vorige seizoenen van The Expanse werden uitgezonden door Syfy. Omdat dat netwerk er niet veel vertrouwen meer in had, leek het met de serie gedaan te zijn. Amazon schoot echter te hulp en geeft de fans nu een volledig nieuw seizoen, dat vanaf 13 december a.s. te streamen is op Prime Video.

Lees ook: Epische poster sci-fi serie 'The Expanse' seizoen 4



Bron: Amazon Prime Video

Lees meer over: The Expanse, Amazon Prime Video, Steven Strait, Kevin Smith, Mark Fergus

Informatie over de serie: The Expanse

Populair nieuws