Het 'Walking Dead'-universum is gigantisch in 2020!

Het 'Walking Dead'-universum is gigantisch in 2020

Het lijkt erop dat we weten wanneer de spin-off begint!

Jim Pedd, 8 december 2019 om 09:41

Het is nog niet bekend wanneer The Walking Dead: World Beyond, de derde serie in de franchise, precies van start gaat. Maar de site ComicBook stelt wel te weten wanneer, al heeft AMC dat nog niet officieel bekend gemaakt. Volgens de site gaat men vrijwel direct na de laatste aflevering van moederserie The Walking Dead seizoen 10 van start.
De spin-off zou sowieso in de lente van 2020 van start gaan. De verwachting was dus sowieso al dat de serie midden of eind april verder zou gaan. Op 23 februari keert The Walking Dead terug en we weten dat de spin-off vóór het zesde seizoen van Fear the Walking Dead te zien zal zijn. Op basis daarvan is het nodige te zeggen.

Lees ook: Dit zijn de dramatische kijkcijfers van 'The Walking Dead' S10

Première van de spin-off
De spin-off van Scott Gimple en Matthew Negrete zal tien afleveringen krijgen in zijn eerste seizoen. Die zijn gewoon allemaal achter elkaar te zien en maken deel uit van de 42 (!) zondagen aan Walking Dead-content van 2020. De seizoensfinale van The Walking Dead is verder op zondag 12 april te zien. Daarna zou World Beyond al van start kunnen gaan, voor een mooie lancering.

Lees ook: Oude bekende terug voor 'Walking Dead' miniserie?

Zo deed AMC dat in elk geval eerder met de finale van het achtste seizoen van The Walking Dead en de première van het vierde seizoen van Fear. Mocht de finale van seizoen 10 niet dienen als inleiding van World Beyond, is de spin-off waarschijnlijk vanaf zondag 19 april te zien. Dat duurt dan tot de finale op zondag 21 juni. De week erna kan Fear dan verder, tot de première van het elfde seizoen van TWD in oktober 2020.

Bron: CB

Lees meer over: The Walking Dead World Beyond, The Walking Dead, AMC

Populair nieuws