Eerste teaser DC-serie 'Stargirl'!

Eerste teaser DC-serie 'Stargirl'!

Geoff Johns biedt ons een nieuwe DC-serie.

Jim Pedd, 8 december 2019 om 19:04

DC Universe heeft zijn eerste trailer vrijgegeven voor de serie Stargirl. De serie wordt de nieuwste toevoeging aan de streamingdienst en komt in de lente van 2020 uit. De show is ook onderdeel van de nieuwe samenwerking van DC Universe met The CW.
Vandaag is er dus de eerste trailer vrijgegeven, die helaas niet super veel laat zien. We zien in de korte video een aantal tieners op een rijtje staan, waaronder Stargirl. Haar horen we vervolgens zeggen: “de staf heeft mij gekozen, en ik kies jou!”


Stargirl belooft heel uniek te worden in het DC Universe. Animatieseries als Young Justice en Harley Quinn waren al een stuk lichter verteerbaar dan hun live-action tegenhangers, dat gaat nu voor het eerst ook gelden voor een live-action serie. Dat zal dus in de vorm van Stargirl zijn.

Lees ook: Dit is DC-heldin Stargirl!

Het plot is nog niet bekend, maar wel weten we dat Stargirl een personage is dat ooit op de kaart is gezet door producent en showrunner Geoff Johns, die nu een serie mag maken over hetzelfde personage. Dat belooft dus wat!

Lees meer over: Stargirl, DC Universe, Geoff Johns

Populair nieuws