Nieuw op Netflx: 5e en laatste seizoen van 'Fuller House'

Nieuw op Netflix: Laatste seizoen 'Fuller House'

Het vijfde seizoen is meteen ook de zwanenzang voor de reeks...

Geoffrey Ketels, 5 december 2019 om 18:39

In januari heeft Netflix bekend gemaakt dat er een vijfde seizoen zou verschijnen van Fuller House. Uitstekend nieuws voor de fans alleen werd er ook meteen aangegeven dat het vijfde seizoen het laatste zou worden. Dit laatste seizoen is vanaf morgen, vrijdag 6 december 2019 te bekijken op Netflix!
In het vijfde seizoen hebben Stephanie en Jimmy een baby gekregen. Bovendien maken D.J. en Steve plannen om in het huwelijksbootje te stappen. Het finale seizoen belooft ook heel wat gastoptredens te gaan bevatten. Zo is bekend dat onder meer Bob Saget en John Stamos evenals Dave Coulier terug hun opwachting zullen maken. Het spreekt voor zich dat er verder ook één belangrijke naam zal ontbreken. Het gaat hierbij uiteraard om Lori Loughlin. Haar hangt een stevige boete boven het hoofd en zelfs een gevangenisstraf vanwege een omkoopschandaal.

Lees ook: Kirk Cameron te zien in laatste seizoen 'Fuller House'

Laatste seizoen
Dat het laatste seizoen voor Fuller House is aangebroken zal bij veel mensen natuurlijk zorgen voor de nodige teleurstelling. Toch komt het einde van de reeks misschien niets te vroeg. Op verschillende gespecialiseerde websites waaronder in het bijzonder IMDB laten de ratings immers een neerwaartse trend optekenen. Op IMDB beschikt Fuller House op moment van schrijven dan ook slechts over een waardering van 6,8/10. Op Rotten Tomatoes ligt de score van de Average Audience Score met 77% wel aanzienlijk hoger.

In ieder geval, ben jij ook zo'n grote fan van Fuller House? Dan kan je vanaf morgen het vijfde seizoen bekijken op Netflix. Wil je alvast een voorsmaakje? Bekijk dan zeker even de onderstaande trailer!


Lees ook: 'Fuller House' cast: "Niet te geloven dat het allemaal voorbij is"

Bron: Netflix.com

Lees meer over: Fuller House, serie, Netflix

Informatie over de serie: Fuller House

Populair nieuws