'The Walking Dead: World Beyond' gaat het totaal anders aanpakken

Walking Dead: World Beyond wordt warm en hoopvol

De serie is dus echt een stijlbreuk met de rest.

Jim Pedd, 12 december 2019 om 08:57

De jonge cast van The Walking Dead: World Beyond geeft de serie een hoopvolle en warme toon. Er zit ook humor in de spin-off die door Scott Gimple en Matthew Negrete gemaakt is. Dat belooft actrice Julia Ormond ons in een interview over de serie.
Ormond speelt de leider van de samenleving waar een groep tieners in leeft, die in de serie vertrekken om de wijde wereld te verkennen. De tieners weten niet beter dan dat er zombies zijn en dat ze levensgevaarlijk zijn. Maar zij besluiten te vertrekken om de wereld te redden. Waarvan en hoe is natuurlijk nog niet bekend.

Lees ook: Het 'Walking Dead'-universum is gigantisch in 2020!

Relaxed werken
“Het is een fijn afgestelde machine, dus het is heerlijk en relaxed, het is heel leuk,” vertelde Ormond aan AMC Blog over werken op de set. “Het is altijd fijn om met jonge mensen te kunnen werken. Het is ruw en open. Er zit iets fijns aan dat je wil koesteren.”

Lees ook: Dit 'Walking Dead'-personage heeft een link met Rick Grimes

“En de toon helpt ook heel erg,” aldus Ormond. “Er zit humor in.” Dat weten de schrijvers heel goed vast te houden: “het past heel erg bij de tijd. Nog beter dan toen de franchise begon denk ik. Er zit ook een bepaalde toewijding in het werk dat ik heel hartverwarmend vond. Dat laat de serie werken, maakt het hoopvol en warm.”

Bron: AMC Blog

Lees meer over: The Walking Dead World Beyond, AMC, Julia Ormond

Populair nieuws