search
Arrowverse in complete chaos in derde aflevering 'Crisis on Infinite Earths'!
Series / Nieuws

Arrowverse in complete chaos in derde aflevering 'Crisis on Infinite Earths'!

Grootse DC-series zorgen voor waanzinnige actie.

Na de dood van een nogal groot personage in de eerste aflevering van de Arrowverse cross-over reeks Crisis on Infinite Earths is er ook in de derde aflevering genoeg gebeurd. Deze werd gisterenavond uitgezonden. Let op: nu volgen grote SPOILERS!In de eerste aflevering namen we afscheid van de grote DC-held Oliver Queen a.k.a. Green Arrow van acteur Stephen Amell. In de meest recente aflevering gebeurt nog veel meer. Heel veel meer zelfs!!

Veel chaos in de Infinite Earths
Het blijkt namelijk dat Earth-1 - maar ook Earth-203 - compleet is uitgeroeid nadat we Barry Allen van Earth-1 al dood zagen gaan. Ook zien we hoe Lex Luthor het 'Book of Destiny' gebruikt om de Superman van Bradon Routh te wissen. Andere doden waren onder meer Huntress, The Monitor en vele Earth-38 personages.

Uiteindelijk bleek het slagveld dusdanig groot dat slechts Oliver Queen/The Spectre, The Flash, Supergirl, Batwoman, Ryan Choi, J'onn J'onzz en Sara Lance nog in leven zijn. En de slechterik Anti-Monitor!

Lees ook: Supergave trailer 'Crisis On Infinite Earths'!

14 januari 2020 gaan we verder!
De resterende twee afleveringen verschijnen pas op 14 januari en daarin moeten bovenstaande helden het opnemen tegen de slechterik Anti-Monitor. De overlevers bevinden zich nu in de Vanishing Point, een plaats zonder tijd en ruimte en buiten het bereik van de Anti-Monitor.

Lees ook: Grote DC-held [...] dood in 'Crisis On Infinite Earths -Part One'
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen