search

Ons nieuws van vrijdag 3 januari 2014

Elf foto's 'Arrow'-aflevering 'Blast Radius'
Series / Foto's

Elf foto's 'Arrow'-aflevering 'Blast Radius'

Arrow staat voor een grote uitdaging in de tweede helft van seizoen twee.

Er zijn twee nieuwe foto's vrijgegeven van de aankomende mid-season première van Arrow. Die kun je onderaan dit bericht bekijken. De aflevering draagt de titel Blast Radius en plaatst Oliver / Arrow (Stephen Amell) in een moeilijk parket.

Er ontploffen bommen in Starling City, en Felicity komt erachter dat een man met de naam Mark Sheffner (Sean Maher) ze af laat gaan. Hij draagt de bijnaam Shrapnel, en heeft als doelwit Sebastian Blood's (Kevin Alejandro) Unity Rally. Aan Arrow en Felicity de taak om Shrapnel tegen te houden, en te voorkomen dat er nog meer slachtoffers vallen.

De aflevering gaat op 15 januari in de Verenigde Staten op The CW in première, en is geregisseerd door Rob Hardy. Wanneer de aflevering in Nederland te zien is, is niet bekend. Komende zondag is op Veronica om 20:30 de eerste aflevering van seizoen twee te zien, City of Heroes.





















Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe trailer 'True Detective'
Series / Trailer

Nieuwe trailer 'True Detective'

HBO zendt de serie met Matthew McConaughey en Woody Harrelson vanaf 12 januari 2014 uit!

HBO heeft een nieuwe trailer voor de nieuwe dramaserie True Detective vrijgegeven. De hoofdrollen in de serie worden gespeeld door Matthew McConaughey en Woody Harrelson. De acteurs spelen Lousiana-detectives Rust Cohle en Martin Hart, wiens levens verstrengeld raken tijdens een 17-jarige zoektocht naar een moordenaar; van het originele onderzoek naar een bizarre moord in 1995 tot een heropening van de zaak in 2012. Michelle Monaghan speelt mee als Harts vrouw Maggie, die haar best doet om haar gezin bij elkaar te houden terwijl de mannen in haar leven verstrengeld raken in een cyclus van geweld en obsessie. True Detective wordt geschreven door Nic Pizzolatto en geregisseerd door Cary Fukunaga.


De eerste aflevering van True Detective wordt op 12 januari uitgezonden op HBO.
[video_embed]71[/video_embed]

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Promoposter 'The Walking Dead' seizoen 4.2
Series / Posters

Promoposter 'The Walking Dead' seizoen 4.2

In het tweede deel wordt er niet teruggekeken, of wel?



Begin februari gaat het tweede deel van het vierde seizoen van The Walking Dead weer verder. Hieronder zie je een promo-poster voor de resterende afleveringen, die uiteraard leiden tot een vijfde seizoen. Net als in de serie zijn de hoofdrollen op de poster voor Andrew Lincoln (Rick Grimes) en Chandler Riggs (zoon Carl).

In de States is de eerste aflevering op 9 februari uitgezonden op AMC. Hierboven de trailer voor het tweede gedeelte van het seizoen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Krijgt Marvel-personage Peggy Carter een eigen serie?
Series / Nieuws

Krijgt Marvel-personage Peggy Carter een eigen serie?

Het project zou groen licht hebben gekregen.

Een tijdje geleden waren er de verhalen dat Hayley Atwell mogelijk een eigen serie zou krijgen voor haar Captain America-personage Peggy Carter. Die serie zou dan net als Agents of S.H.I.E.L.D. op ABC te zien moeten zijn, maar sindsdien hebben we niets meer over de serie gehoord.

Bronnen van The Mirror stellen nu dat het project op alle nodige plaatsen groen licht krijgt. Er zou een groot budget gemoeid zijn met de Peggy Carter-serie. In oktober vertelde Atwell nog dat fans veel interesse hebben in de serie.

"De one-shot was zo succesvol… Fans schreven 'we willen meer Peggy!' en ik denk dat Marvel dat erg serieus neemt. Het is in ieder geval iets waar ik graag deel van wil zijn. Ik zou andere kanten van Peggy willen laten zien en denk dat ze een geweldig rolmodel kan zijn. En natuurlijk een belangrijk lid van het Marvel Universum. Ik hou van Marvel, er werken geweldige mensen, dus het zou mooi zijn om weer met hen te kunnen werken. Ik zou het zeker doen!" concludeerde Carter toen.

Volgens de laatste geruchten zou de serie in de herfst van 2014 uit moeten komen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Tweede seizoen 'Bates Motel' begin maart van start
Series / Nieuws

Tweede seizoen 'Bates Motel' begin maart van start

Freddie Highmore en Vera Farmiga als Norman en Norma Bates, gebaseerd op de personages uit Alfred Hitchcocks 'Psycho'.

A&E heeft bepaald dat het tweede seizoen van de op Alfred Hitchcocks Psycho (1960) gebaseerde tv-serie Bates Motel op 3 maart in première gaat. In de door Anthony Cipriano gecreëerde show keren Freddie Highmore en Vera Farmiga terug als Norman Bates en diens moeder Norma Bates. Er zijn ook nieuwe gezichten, zoals Kathleen Robertson, Paloma Kwiatkowski en Michael Vartan. Van seizoen 2 is op dit moment enkel bekend dat Norman een nieuw liefje heeft.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Producers Guild kondigt nominaties voor beste tv-serie aan
Series / Nieuws

Producers Guild kondigt nominaties voor beste tv-serie aan

Onder andere Breaking Bad en Game of Thrones maken kans op de felbegeerde prijs.

De Producers Guild of America heeft vandaag de nominaties voor haar jaarlijkse prijzen aangekondigd. De prijzen worden gezien als een belangrijke graadmeter voor de jaarlijkse Oscars, maar ook tv-series worden rijkelijk beloond tijdens het prijzenfestijn. Wie vinden jullie dat er moet winnen?

De genomineerden:

The Norman Felton Award for Outstanding Producer of Episodic Television, Drama:

Breaking Bad (AMC)
Producers: Melissa Bernstein, Sam Catlin, Bryan Cranston, Vince Gilligan, Peter Gould, Mark Johnson, Stewart Lyons, Michelle MacLaren, George Mastras, Diane Mercer, Thomas Schnauz, Moira Walley-Beckett

Downton Abbey (ITV - United Kingdom; PBS - United States)
Producers: Julian Fellowes, Nigel Marchant, Gareth Neame, Liz Trubridge

Game of Thrones (HBO)
Producers: David Benioff, Bernadette Caulfield, Frank Doelger, D.B. Weiss, Christopher Newman, Greg Spence, Carolyn Strauss

Homeland (Showtime)
Producers: Henry Bromell, Alexander Cary, Michael Cuesta, Alex Gansa, Howard Gordon, Chip Johannessen, Michael Klick, Meredith Stiehm

House of Cards (Netflix)
Producers: Joshua Donen, David Fincher, Karyn McCarthy, John Melfi, Eric Roth, Kevin Spacey, Beau Willimon

The Danny Thomas Award for Outstanding Producer of Episodic Television, Comedy:

30 Rock (NBC)
Producers: Jack Burditt, Robert Carlock, Luke Del Tredici , Tina Fey, Matt Hubbard , Marci Klein, Jerry Kupfer , Colleen McGuinness, Lorne Michaels, David Miner, Dylan Morgan , Jeff Richmond , Josh Siegal, Tracey Wigfield

Arrested Development (Netflix)
Producers: John Foy, Brian Grazer, Ron Howard, Mitchell Hurwitz, Dean Lorey, Troy Miller, Richard Rosenstock, Jim Vallely

Big Bang Theory, The (CBS)
Producers: Bill Prady, Chucke Lorre, Steve Molaro, Faye Oshima Belyeu

Modern Family (ABC)
Producers: Paul Corrigan, Abraham Higginbotham, Ben Karlin, Elaine Ko, Steven Levitan, Christopher Lloyd, Jeffrey Morton, Dan O'Shannon, Jeffrey Richman, Chris Smirnoff, Brad Walsh, Bill Wrubel, Danny Zuker

VEEP (HBO)
Producers: Simon Blackwell, Christopher Godsick, Armando Iannucci, Stephanie Laing, Julia Louis-Dreyfus, Frank Rich, Tony Roche

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.