search

Ons nieuws van zaterdag 15 maart 2014

Nazanin Boniadi wordt vaste waarde in vierde seizoen 'Homeland'
Series / Nieuws

Nazanin Boniadi wordt vaste waarde in vierde seizoen 'Homeland'

De actrice had in seizoen enkel een gastrolletje.

Showtime en Fox 21 hebben aangekondigd dat Nazanin Boniadi, die een gastrolletje speelde in het derde seizoen van Homeland, ook te zien zal zijn in seizoen 4. Ze wordt vanaf nu een vaste waarde in de veelal gelauwerde dramaserie.

Boniadi speelt Fara Sherazi, een CIA-analyticus die door Saul (Emmy- en Tony Award-winnaar Mandy Patinkin) werd aangesteld vanwege haar kennis over het internationale bankwezen. Fara heeft een passie voor gerechtigheid en ze doet een beroep op haar familieleden in Teheran om te helpen met Carrie's (Emmy-, SAG- en Golden Globe- winnaar Claire Danes) geheime missie in de de laatste afleveringen van seizoen 3. In het vierde seizoen werkt Fara voor Carrie bij de CIA.

De productie van het vierde seizoen van Homeland gaat deze zomer van start. De première staat gepland voor het najaar.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste foto's NBC's Rosemary's Baby
Series / Foto's

Eerste foto's NBC's Rosemary's Baby

Zoe Saldana speelt de hoofdrol in de remake van de klassieke horrorfilm.

Entertainment Weekly heeft de eerste foto's van NBC's Rosemary's Baby gescoord. De miniserie is een nieuwe verfilming van Ira Levins gelijknamige boek, dat eerder werd verfilmd door Roman Polanski in 1968. Zoe Saldana, Patrick J. Adams en Jason Isaacs spelen de hoofdrollen in de serie. Agnieszka Holland neemt de regie voor haar rekening.

Rosemary is de iconische jongedame en moeder-in-spe die met haar echtgenoot naar een appartement in Parijs verhuist. Wat ze niet weten is dat het appartement een nogal naar verleden heeft. Wanneer Rosemary zwanger blijkt, krijgt ze steeds meer het vermoeden dat zowel haar man als haar mysterieuze buren bedenkelijke plannen hebben met haar kind.






Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.