search

Ons nieuws van woensdag 30 juli 2014

Nieuwe clip 'Matador' aflevering 1.3
Series / Video/clip/featurette

Nieuwe clip 'Matador' aflevering 1.3

Alfred Molina speelt de hoofdrol in de gloednieuwe serie.

[video_embed]555[/video_embed]

El Rey heeft een uitgebreide nieuwe clip van de derde aflvering van Matador vrijgegeven. Alfred Molina (The Da Vinci Code, Spider-Man 2), Nicky Whelan, Neil Hopkins en Gabriel Luna spelen de hoofdrollen in de serie. Matador werd verzonnen door Roberto Orci en Alex Kurtzman (Sleepy Hollow, Fringe) en wordt gemaakt in samenwerking met K/O Paper Products. Bekijk de trailer hierboven.

Andrew Galan is een man die zijn fortuin heeft vergaard in de telecomindustrie, maar zijn echte passie is voetbal. Als eigenaar van het opkomende LA Riot, wordt hij gevierd in zowel de sport- als zakenwereld. Hij opereert echter ook als lid van een elitegroep van machtige mensen op het wereldtoneel, die een extreem grote invloed hebben op gebeurtenissen in de wereld. Wat Galan niet weet, is dat er spion is geïnfiltreerd in deze groep. Een van zijn nieuwe spelers, Tony Bravo, blijkt een undercover agent te zijn, die Galan en consorten wil ontmaskeren. Terwijl Tony en Galan een steeds hechtere ban krijgen, kan hun relatie wel eens het lot van de wereld bepalen.

Robert Rodriguez (Sin City. From Dusk Till Dawn) regisseerde de eerste aflevering van Matador. De eerste aflevering wordt uitgezonden op 15 juli.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
DVD-recensie: 'Inspector Morse' seizoen 1
Series / Blu-ray Review

DVD-recensie: 'Inspector Morse' seizoen 1

Een goede uitgave, maar ietwat kaal en standaard.

Cast: John Thaw (Chief Inspector Morse), Kevin Whately (Detective Sergeant Lewis), James Grout (Chief Superintendent Strange) | Jaren: 1987 - 2000| TV-release: BBC / KRO

13 jaar liep de Britse serie Inspector Morse, die gebaseerd werd op de boekenreeks van schrijver Colin Dexter. Tussen 1987 en 2000 verschenen 33 afleveringen van elk ongeveer anderhalf uur over de oude Britse politie-inspecteur. Nu is er een DVD-uitgave van de eerste drie afleveringen van de serie.

Inspector Morse is gebaseerd op de reeks detectiveromans van Colin Dexter en heeft zelfs binnen de rijke Britse crimetraditie een speciale status verworven. In dit eerste seizoen maken we kennis met de flamboyante speurder (Thaw) en zijn liefde voor muziek, bier en zijn klassieke Jaguar Mark II. Met zijn betrouwbare assistent Lewis (Whately) onderzoekt Morse de meest fascinerende moordzaken in en rond de statige universiteitsstad Oxford.

Zo wordt het duo in de eerste aflevering geconfronteerd met de verdachte zelfmoord van een vriendin van Morse. Vervolgens komen ze na een moord ook nog een mogelijk geval van examenfraude op het spoor. En in de derde aflevering lijkt er een gevaarlijke psychopaat actief, die in korte tijd meerdere slachtoffers maakt.



DVD: Inspector Morse seizoen 1 | Duur: 360 min. / 3 afleveringen | Release: juli 2014 | Video: 4:3 | Audio: Engels Dolby Digital Surround 2.0 | Discs: 2x DVD| EAN: 8717344754637| Met dank aan: Just Bridge

Deze DVD-uitgave is vrij standaard. We treffen een slipcase aan met binnenin een dubbeldikke DVD-hoes. Waarom daar precies voor is gekozen, weten we niet, want met slechts twee discs binnenin was een reguliere DVD-hoes ook prima geweest. De coverart op de hoes is dezelfde als die op de slipcase. De voorkant toont ons hoofdrolspelers John Thaw en Kevin Whately en op de achterkant staan een korte synopsis van het seizoen en de titels van de drie afleveringen die op deze uitgave staan.

Opmerkelijk is dat er nergens valt te vinden welke aflevering op welke disc staat. Op de schijven staat enkel nummer één of nummer twee en verder niets. Verder ontbreken er ook extra's op de schijven. Binnen in de DVD-hoes tref je aan de rechterkant de twee schijven aan en links een klein boekje van uitgeverij Just Bridge met informatie over andere Britse misdaadseries die het op dit moment goed doen bij de kijker.

Mocht je fan zijn van dit soort series, dan kan deze uitgave niet ontbreken in je collectie. Inspector Morse is niet voor niets bekroond met zes BAFTA Awards. De beeldkwaliteit is ietwat ouderwets, maar dat kun je de makers nauwelijks verwijten, gezien het feit dat deze afleveringen uit 1987 stammen. Verder valt er weinig te klagen over dit eerste seizoen van Inspector Morse en is het hopen dat de uitgave van het tweede seizoen die binnenkort uitkomt van dezelfde kwaliteit is.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Kelly Frye gecast als schurk Plastique in 'The Flash'
Series / Nieuws

Kelly Frye gecast als schurk Plastique in 'The Flash'

Het personage maakt haar eerste opwachting in de vijfde aflevering.

Vorige week wisten we nog te melden dat DC-schurk Plastique een rol zal spelen in de nieuwe serie The Flash, maar nu is bekend geworden wie haar zal spelen. Nieuwkomer Kelly Frye zal de rol spelen van Bette Sans Souci, alias Plastique. Deze versie van het personage is een vlotte roodharige dame, die een militaire bomspecialist was voordat ze werd getroffen door een bermbom in Irak. Sinds ze werd blootgesteld aan deze explosie, is ze in staat om elk mogelijk object in een bom te veranderen door het aan te raken. Plastique zou in de serie een bondgenoot zijn van Grant Gustin, maar dat zou dus zomaar kunnen veranderen.

Plastique maakte haar opwachting voor het eerst in Fury of Firestorm #7 en was voornamelijk een schurk van Captain Atom en soms ook Firestorm. Het personage heeft in de strips banden met zowel de Justice League als de Suicide Squad.

The Flash is een serie van bedenkers Greg Berlanti en Andrew Kreisberg, die samen met Geoff Johns de pilot-aflevering schreven. De pilot werd geregisseerd door David Nutter, die ook de pilot van Arrow regisseerde. Grant Gustin, Candice Patton, Jesse L. Martin en Michelle Harrison"‹ spelen de hoofdrollen in de serie.

De eerste aflevering van The Flash wordt op 7 oktober uitgezonden.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Ook 'Frozen'-personages Hans en Pabbie in 'Once upon a Time'
Series / Nieuws

Ook 'Frozen'-personages Hans en Pabbie in 'Once upon a Time'

Tyler Jacob Moore (Shameless) en John Rhys-Davies (Raiders of the Lost Ark) zijn aan de cast toegevoegd.

Voor het vierde seizoen van ABC's hitserie Once Upon a Time hebben de makers besloten om meerdere personages uit Disney's animatiefilm Frozen (2013) aan het verhaal toe te voegen. Na sneeuwkoningin Elsa (Georgina Haig), Anna (Elizabeth Lail) en Kristoff (Scott Michael Foster) mogen ook Hans en Pabbie zich melden. Via Twitter wist bedenker Adam Horowitz te melden dat deze personages worden gespeeld door respectievelijk Tyler Jacob Moore (Shameless) en John Rhys-Davies (Raiders of the Lost Ark, The Lord of the Rings).

Het vierde seizoen van Once Upon A Time wordt deze zomer opgenomen en gaat vervolgens op 28 september in première.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Peter Capaldi uitgebreid over 'Doctor Who'
Series / Foto's

Peter Capaldi uitgebreid over 'Doctor Who'

En we hebben een nieuwe foto.

Over een paar weken gaat het achtste seizoen van BBC-hitserie Doctor Who van start. Ditmaal is er een nieuwe Doctor, gespeeld door Peter Capaldi. Empire Magazine kreeg de kans om met Capaldi te spreken en heeft een nieuwe foto van de Time Lord, die je onderaan dit bericht kunt bekijken.

Volgens Capaldi neemt het nieuwe seizoen de kijker mee naar een duisterdere plek. De serie is volgens hem en showrunner Steven Moffat een beetje afgedwaald van wat het was en dat wordt teruggedraaid. "Het kan een beetje een franchise worden waarin geen echt personage zit," waarschuwde Capaldi. "Maar gewoon een boel elementen die mensen toekennen aan Doctor Who: een sjaal, een strik… Ik wilde de echte Doctor Who zijn. Hij is wat minder menselijk ditmaal."

En dus is zijn Doctor iets minder vriendelijk en menselijk. "Hij begrijpt mensen niet helemaal en geeft niet veel om hun goedkeuring," voegde zijn co-ster Jenna Coleman daaraan toe. "Bij Matts Doctor voelde Clara zich echt veilig. Ze wist dat ze gevangen zou worden als ze in gevaar verkeerde, maar deze man is veel minder vriendelijk voor mensen en minder geduldig. Hij is afweziger en minder bereikbaar. Je kunt niet gemakkelijk tot hem doordringen."

Het nieuwe seizoen gaat op 23 augustus in première op de BBC.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
J.R. Ramirez is Wildcat in derde seizoen 'Arrow'
Series / Nieuws

J.R. Ramirez is Wildcat in derde seizoen 'Arrow'

Na The Atom (Brandon Routh) wordt er nu weer een DC-superheld aan de serie toegevoegd.

Tijdens de San Diego Comic-Con werd bekendgemaakt dat er een nieuwe DC Comics-held te zien zal zijn in het aankomende derde seizoen van Arrow. Ted Grant, ook wel bekend als Wildcat, zal zijn opwachting maken en Deadline meldt nu dat J.R. Ramirez (House of Payne, Power) de rol zal gaan spelen.

Wildcat werd in 1942 door Bill Finger en Irwin Hasen geïntroduceerd in Sensation Comics #1. Hij is een voormalig bokser en gebruikt zijn vechtvaardigheden in plaats van superkrachten. Op een bepaald moment kreeg hij wel de gave om (in totaal negen keer) uit de dood op te staan.

Wildcat volgt het voorbeeld van Ray Palmer, oftewel The Atom, een superheld die aan de serie wordt toegevoegd. Deze wordt gespeeld door Brandon Routh. Het derde seizoen gaat op 8 oktober in première.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Reeks duistere personageposters 'Witches of East End'
Series / Posters

Reeks duistere personageposters 'Witches of East End'

De serie vol heksen met o.a. Julia Ormond.



De zender Lifetime startte verleden jaar met Witches of East End (IMDb = 7,7), een bovennatuurlijke serie die losjes is gebaseerd op de boekenreeks van Melissa de la Cruz. De serie focust zich op het leven van een familie heksen, die bestaat uit Joanna Beauchamp (Julia Ormond), Freya Beauchamp (Jenna Dewan Tatum), Ingrid Beauchamp (Rachel Boston) en Wendy Beauchamp (Mädchen Amick).

Hieronder zie je zes personageposters van bovengenoemde personages, aangevuld met affiches van de mannelijke invulling, gespeeld door Daniel DiTomasso (Killian Gardiner) en Eric Winter (Dash Gardiner). Is je interesse gewekt? Kijk bovenaan dit bericht een trailer van seizoen 2.

In 2013 verschenen al tien afleveringen, die wereldwijd gemiddeld een prima drie miljoen kijkers trokken, en onlangs startte het tweede seizoen, bestaande uit dertien afleveringen.











Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.