search

Ons nieuws van maandag 29 december 2014

Jess Smith: 'Ik ben de zon-baby in Teletubbies'
Series / Nieuws

Jess Smith: 'Ik ben de zon-baby in Teletubbies'

Ze kreeg 250 pond en een doos speelgoed voor haar aandeel.

In 1997 verschenen ze op tv: de Teletubbies. In de wereldwijde hit, speciaal gemaakt voor kinderen tot 3 jaar, waren de hoofdrolspelers vier gekleurde en vaak erg vrolijke poppen Dipsy, Po, Tinky Winky en Laa-Laa. Een andere 'bewoner' van Teletubbieland was de lachende baby die te zien was in de zon. Via Facebook heeft ene Jess Smith nu onthuld dat zij die baby was.

Volgens het Londense Telegraph nam de nu 19-jarige Smith de scènes op in 1997 toen ze pas negen maanden oud was. Ze was vervolgens te zien in 365 afleveringen, verspreid over vier seizoenen.

De krant weet dat Smith haar bijdrage onthulde toen ze iets over zichzelf moest vertellen tijdens haar eerste week op haar nieuwe opleiding aan de universiteit Canterbury Christ Church. Vervolgens plaatste ze het bericht ook op Facebook: "Ik ben de zon uit Teletubbies. Er zijn veel mensen die zeggen dat zij 'de zon' zijn, maar ik ben de enige die het echte verhaal kan vertellen."

Heel rijk werden haar ouders en zij er niet van. De beloning voor de bijdrage aan de uiterst succesvolle babyserie was slechts 250 pond en een doos speelgoed. Ondertussen werkt de BBC aan zestig nieuwe afleveringen.

Hieronder Jess Smith, de enige echte babyzon uit de Teletubbies, in vol ornaat. A-oh! Dada!


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Walking Dead' meest schokkende televisiemoment 2014
Series / Nieuws

'The Walking Dead' meest schokkende televisiemoment 2014

Game of Thrones is de nummer twee op de lijst van Entertainment Weekly.

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers en onprettige beelden ***


Ieder jaar publiceert Entertainment Weekly een lijst met de veertig meest schokkende tv-momenten van het jaar. Het betreft dan enkel gebeurtenissen in televisieseries en als je er dan zo over nadenkt, kom je al gauw tot twee series die bijna garant staan voor schokkende gebeurtenissen. Het zal dus weinig mensen verbazen dat The Walking Dead en Game of Thrones bovenaan de lijst staan. Hieronder de top drie, voor de rest kan je naar de site van EW surfen.



De nummer één van dit jaar komt uit een aflevering van The Walking Dead, waarin het personage Bob Stookey, gespeeld door Lawrence Gilliard Jr. wakker wordt nadat hij ontvoerd is. Hij komt er al snel achter dat zijn been geamputeerd is. Het echt schokkende, is dat Gareth (Andrew J. West) het been vlak voor zijn neus aan het oppeuzelen is. "Je smaakt veel beter dan we verwacht hadden," aldus Gareth…



Iedereen die gedacht had dat Prince Oberyn (Pedro Pascal) het gevecht tegen The Mountain (Hafþór Júlí­us Björnsson) zou winnen in Game of Thrones, kwam bedrogen uit. Oberyn verloor op het laatste moment en werd vervolgens op de meest gruwelijke wijze die je je maar kunt indenken vermoordt.



De nummer drie komt van een "“ hier in Nederland "“ iets minder bekende serie, The Leftovers. Het personage Gladys (Marceline Hugot) wordt in de serie gestenigd en dat is niet bepaald prettig om te zien…

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Pakistan boos over vierde seizoen 'Homeland'
Series / Nieuws

Pakistan boos over vierde seizoen 'Homeland'

De manier waarop het land wordt weergegeven is kwalijk, volgens de ambassadeur.

Goede kijkcijfers en kritieken ten spijt, niet iedereen blijkt gecharmeerd te zijn door het vierde seizoen van Showtime-serie Homeland. Pakistan reageert boos op de manier waarop het land wordt weergegeven in het seizoen. Daarin werkt Carrie Mathison (Claire Danes) aan het ontrafelen van een terroristisch complot tegen de Amerikaanse ambassade, in de Pakistaanse hoofdstad Islamabad.

"Het in kwaad daglicht stellen van een land dat een trouwe bondgenoot en partner van de Verenigde Staten is, is geen goede dienst voor de veiligheidsbelangen van de Verenigde Staten en ook niet voor de Amerikaanse mensen," vertelde de Pakistaanse woordvoerder Nadeem Hotiana.

En een andere bron: "Islamabad is een stille, pittoreske stad met mooie bergen en begroeiing. In Homeland wordt het weergegeven als een grimmig gat en een oorlogszone, waar schietpartijen en bommen continu afgeworpen worden en dode lichamen op straat liggen. Niets is verder van de waarheid."

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Promo tweede seizoen 'Penny Dreadful'
Series / Trailer

Promo tweede seizoen 'Penny Dreadful'

Eva Green heeft het over een vloek en een zegen.



Er is een nieuwe promo vrijgegeven voor het tweede seizoen van Showtime's Penny Dreadful. In de promo laat Eva Greens personage, Vanessa Ives, weten de demon die zich in haar bevindt een vloek en een zegen te vinden.

Samen met avonturier Sir Malcolm Murray (Timothy Dalton) en de Amerikaanse scherpschutter Ethan Chandler (Josh Hartnett) strijdt Vanessa Ives (Green) tegen een vampierdreiging. Tegelijkertijd blijkt collega Victor Frankenstein (Harry Treadaway) een geheim te hebben dat schadelijk kan zijn voor hen allemaal.

Het tweede seizoen van Penny Dreadful is in 2015 op Showtime te zien. Verder valt het eerste seizoen in Nederland te bekijken via Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.