search

Ons nieuws van donderdag 21 januari 2016

Grotere rol voor Rosario Dawson in 'Luke Cage'
Series / Nieuws

Grotere rol voor Rosario Dawson in 'Luke Cage'

Ze is meer aanwezig dan in Jessica Jones

Actrice Rosario Dawson speelt in de Marvel/Netflix-series de rol van Claire Temple. Zij vormt het verbindend weefsel voor de Defenders, een superheldenteam-up. Maar het personage speelde in Jessica Jones een wel heel kleine rol. Nu ze gespot is op de set van Luke Cage, kunnen we nadenken over haar rol in die serie. Die blijkt volgens acteur Mike Colter best groot te zijn.

"Ze kent me, natuurlijk vanuit een persoonlijk perspectief, maar het wordt interessant om te zien, want ze gaat op een andere manier met mij om dan bijvoorbeeld met Matt Murdock," vertelde Colter. "Ze speelt een zuster die toevallig op het goede moment om de goede plek is en ze is goed in het helpen van superhelden die dat nodig hebben. Dat ga je zien in Luke Cage. Uiteindelijk denk ik dat ze een goede partner is voor Luke. Ik denk dat ze iemand is die Luke in zijn leven nodig heeft op dat moment. Ze vormt een belangrijk onderdeel van zijn verhaal. Geen overweldigend groot onderdeel, maar de tijd die ze ditmaal te zien is, wordt wel bevredigend. Ik kan het aantal afleveringen niet noemen, maar je gaat haar aanwezigheid ditmaal voelen."

Wanneer de serie te zien is, weten we nog niet, maar vermoedelijk later dit jaar.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Poll: Verdient 'Gotham' een spin-off?
Series / Poll

Poll: Verdient 'Gotham' een spin-off?

Wat vinden jullie van de mogelijke plannen van Fox?

Eerder deze week bleek dat Fox ervoor open staat een spin-off te maken van Gotham. De verhaallijnen zijn beter en worden ook steeds beter ontvangen en dus ziet de zender het wel zitten om een nieuw verhaal te vertellen in de franchise, los van de opkomst van alle Batman-schurken.

Uit de reacties op ons nieuwsbericht over deze potentiële plannen van Fox blijkt dat niet iedereen er even positief tegenover staat. Sommigen van jullie vinden Gotham een geweldige serie, anderen zien de show helemaal niet zitten. Genoeg reden voor ons om een poll te organiseren. Graag horen we waarom de show wel / geen spin-off verdient!

survey software

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Uitslag poll: Andrew Lincoln is Rick Grimes
Series / Poll

Uitslag poll: Andrew Lincoln is Rick Grimes

Nee, jullie zien Thomas Jane niet zitten voor de rol.

We vroegen jullie onlangs naar aanleiding van een verhaal van showrunner en bedenker Frank Darabont rond The Walking Dead wie volgens jullie dé Rick Grimes is. Uiteraard heeft enkel acteur Andrew Lincoln de rol gespeeld, maar Darabont had liever Thomas Jane gezien.

Voor de eerste seizoenen van de serie was dat misschien niet zo'n slecht plan geweest. Andrew Lincoln had enige tijd nodig om in de rol te groeien, maar nu hij dat eenmaal is, is hij verworden met de rol. Zoals Perrysh zei in reactie op de poll: "Met het acteerwerk is weinig mis, erg sterke acteur. Voor mij een dikke NEE." Daar was bijna iedereen het mee eens. 82% stemde 'nee' op de poll en slechts 18% ja.

Tussen die ja-stemmen hoort Chris23, die vertelde Lincoln niet uit te kunnen staan (hoewel hij het steeds beter doet) en er het volgende over te zeggen had: "Thomas Jane heeft in die andere apocalypse productie van Darabont bewezen een charismatiger Rick-achtig type te kunnen spelen dan Lincoln."

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Loglines Marvel/Netflix-series onthuld
Series / Nieuws

Loglines Marvel/Netflix-series onthuld

Waar gaan Luke Cage, Iron Fist en The Defenders over?

Marvel en Netflix timmeren hard aan de weg van hun serieuniversum. Op de streamingdienst zijn al twee series te zien en komen er nog drie aan: Luke Cage, Iron Fist en een team-up met de titel The Defenders. Van die drie series is nu een logline onthuld: een korte zin die samenvat waar het om zal draaien.

Marvel's Luke Cage "“ In deze live-action Marvel-serie neemt een ex-gevangene het op de straten van New York onder het masker van superheld Luke Cage op tegen de misdaad.

Marvel's Iron Fist "“ Marvel's Iron Fist volgt superheld en martial arts meester Danny Rand in de aankomende live-action serie.

Marvel's The Defenders "“ Marvel's The Defenders brengt Daredevil, Jessica Jones, Iron Fist en Luke Cage samen in een epische superheldensamenwerking in New York.

Releasedata zijn er nog niet. Vermoedelijk zal Luke Cage dit jaar nog in première gaan, volgend jaar verwachten we Iron Fist en later dat jaar The Defenders. Maar, zolang Marvel en Netflix niets aangekondigd hebben, is het niet zeker.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste trailer Netflix-komedie 'Love'
Series / Trailer

Eerste trailer Netflix-komedie 'Love'

Een bedenksel van Judd Apatow, bekend van de serie Girls en films als Knocked Up en Trainwreck.



Na een teaser eerder deze maand kun je hierboven nu kijken naar de eerste volledige trailer van Love, een nieuwe komedieserie van Netflix. De show is een bedenksel van Judd Apatow (Girls), Lesley Arfin (Brooklyn Nine-Nine) en Paul Rust (Comedy Bang! Bang!). Love gaat over twee mensen die de complicaties van hedendaagse liefde proberen te achterhalen. Hun ondervindingen komen totaal niet met elkaar overeen.

De belangrijkste personages in Love zijn goedzak Gus (Rust), die een modern appartement betrekt nadat zijn vriendin hem heeft bedrogen, en Mickey (Gillian Jacobs), een wilde meid die klaar is met haar werk en net vrijgezel is. Ze laten de mooie en vervelende kanten van het leven zien, zoals intimiteit, verplichtingen en andere zaken die ze vooraf liever hadden vermeden.

Er staan ons sowieso al twee seizoenen te wachten, in totaal 22 afleveringen. De première vindt plaats op 19 februari 2016.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.