search

Ons nieuws van woensdag 20 juli 2016

Dvd-recensie: 'Undercover' seizoen 3
Series / Blu-ray Review

Dvd-recensie: 'Undercover' seizoen 3

Spannende serie waarvan nu ook het derde seizoen in Nederland verkrijgbaar is.

Cast: Vladimir Penev (Popov), Zahary Baharov (Ivo), Mihail Bilalov (Petyr Tudjarov - Djaro), Milena Nikolova (Adriana), Marian Valev (Rosen Gatzev - Kukata) | Jaren: 2011 "“ heden | TV-release: BNT1

Nog altijd zit geheim agent Martin Hristov undercover bij Bulgaarse bendes. Zijn identiteit is topgeheim, en niemand die hem kent. Maar zijn missie wordt steeds gevaarlijker, vooral nu hij steeds hoger in de rangen van de maffia opklimt.

De gevreesde meestercimineel Djaro wordt steeds wantrouwiger. Hij gelooft niemand meer. Zijn beschermeling, Ivo Andonov, ziet dit als een ultieme kans om uit de schaduw van zijn baas te stappen en de organisatie over te nemen. En zo ontstaat er een conflict dat al snel erg heftig wordt, waarbij zelfs de politie in groot gevaar komt.

Undercover is een goed ontvangen serie, die in Bulgarije een reeks prijzen gewonnen heeft. De goede personages, intense scènes en vrijwel altijd aanwezige spanning maken het geweldig om naar te kijken. Toch zijn er ook mensen die niet zo blij zijn met de serie en vooral het gedetailleerd in beeld gebrachte geweld teveel van het goede vinden.



Dvd: Undercover seizoen 3 | Duur: 12x60 minuten | Release: juli 2016 | Video: 16:9 | Audio: Bulgaars Dolby Digital Surround 5.1 | Ondertiteling: Nederlands | Discs: 4x Dvd | EAN: 8-711983-964662 | Met dank aan: Just Entertainment

Dit seizoen van de show wordt aangeleverd in een dubbeldikke Dvd-hoes. We zien voorop enkele gevaarlijk kijkende hoofdpersonen en een veelzeggende slogan: Crime. Violence. Corruption. The most dangerous maffia gang of Europe. Achterop uiteraard de synopsis van dit seizoen en een paar mooie plaatjes. Helaas worden de schijven niet bijzonder mooi gepresenteerd en liggen ze opeen gestapeld in de hoes.

De afleveringen zien er op Dvd verder vrij gewoontjes uit, er zijn geen ontzettend scherpe details of iets dergelijks. Dat maakt het geheel niet minder sfeervol om naar te kijken natuurlijk. Vooral sommige van de actiescènes zijn tof gefilmd en daarbij staat de camera dicht op de personages. Ook gewone shots laten genoeg detail zien en een mooi afwisselend landschap in Bulgarije.

Undercover klinkt verder ook goed. Het geluid komt in Dolby Digital Surround 5.1 uit de stereo-installatie en dat is prima. Bij actiescènes is het geheel wat lawaaierig, maar niet ongebalanceerd. Kortom: als het aankomt op de beelden en het geluid, is Undercover een mooie serie om naar te kijken.

Toekomst
Er komen geen nieuwe seizoen meer van Undercover. Althans, in Bulgarije staat de teller voor de show nu op vijf seizoenen en heeft men laten weten dat er geen zesde reeks komt. In Nederland hebben we voorlopig dus nog wat te genieten, want er moeten nog twee seizoenen uitgebracht worden op Blu-ray en Dvd.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Power krijgt vierde en vijfde seizoen
Series / Nieuws

Power krijgt vierde en vijfde seizoen

Het derde seizoen was immers goed voor een record aantal kijkers...

Geoffrey Ketels

Het succes van het derde seizoen van de serie Power heeft de reeks duidelijk geen windeieren gelegd. Starz heeft namelijk bekend gemaakt dat de serie met zekerheid niet alleen een vierde, maar ook een vijfde seizoen zal krijgen.

Dat er een vervolg komt, komt helemaal niet uit de lucht vallen. Het nieuws komt immers daags nadat de première van het derde seizoen een record vestigde met zomaar even 2,26 miljoen kijkers. Het record dat werd gevestigd is ook een veelbelovend teken voor Starz zelf.

Power was immers de eerste originele serie van het netwerk die van zaterdag- naar zondagavond werd geplaatst. Deze actie werd ondernomen om de concurrentiestrijd met andere aanbieders zoals HBO en Showtime wat meer aan te binden... en met succes zo blijkt!

Ben jij een trouwe kijker van de Starz serie Power en kijk jij ook al uit naar het vierde en vijfde seizoen? Wij in ieder geval wel!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
T.R. Knight keert terug naar Shondaland
Series / Nieuws

T.R. Knight keert terug naar Shondaland

Voormalig 'Grey's Anatomy'- acteur krijgt rol in 'The Catch'

T.R. Knight keert nu terug naar Shondaland met een rol in het tweede seizoen van Shonda Rhimes' The Catch. De acteur speelde van 2005 tot en met 2009 in Grey's Anatomy als George O'Malley. In 2007 kreeg hij een Emmy nominatie voor deze rol.

"Dit was een geweldig geheim om te bewaren,' liet Shonda Rhimes weten. 'Een van mijn favoriete familieleden is weer thuis!' Ook de showrunner van The Catch Allan Heinberg (zelf ook begonnen bij Grey's Anatomy) liet ook weten blij te zijn met de toevoeging van Knight aan de cast. "[Wij] zijn bijzonder blij om T.R. terug te verwelkomen in de Shondaland familie en in The Catch met een rol die speciaal voor hem werd gecreëerd."

The Catch gaat over een vrouwelijke privédetective, wiens taak het is om fraudeurs op te sporen. Hoofdrollen worden gespeeld door Mireille Enos en Peter Krause. Welke rol T.R. Knight zal spelen, is nog niet bekend gemaakt.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste beelden 'Narcos' seizoen 2
Series / Nieuws

Eerste beelden 'Narcos' seizoen 2

Einde van Pablo Escobar is in zicht.

Het nieuwe seizoen van Narcos zal op 2 september in zijn geheel beschikbaar worden gesteld op Netflix. Om alvast te laten zien wat we mogen verwachten, zijn de eerste foto's vrijgegeven, die je hierboven en hieronder kunt bekijken.

Narcos vertelt het ongelooflijke verhaal van het Medellin kartel, ooit een van de meest ambitieuze en gewelddadige drugsorganisaties ter wereld. In het eerste seizoen zagen we de opkomst hiervan onder leiding van drugsbaas Pablo Escobar. Maar tegen het einde van het eerste seizoen moest hij op de vlucht slaan.



In het volgende seizoen zal de ondergang van Escobar centraal staan. Uiteraard is Wagner Moura weer van de partij als Escobar, evenals Pedro Pascal en Boyd Holbrook. Of er een derde seizoen zal volgen op de razend populaire serie is nog niet duidelijk. Dat zou in ieder geval niet meer gaan over Escobar.



Kijken jullie uit naar het tweede seizoen van Narcos?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Groen licht voor tweede seizoen Netflix-docuserie 'Making a Murderer'
Series / Nieuws

Groen licht voor tweede seizoen Netflix-docuserie 'Making a Murderer'

De zaak rondom de voor moord veroordeelde Steven Avery wordt verder onderzocht in het nieuwe seizoen.

Netflix heeft aangekondigd dat uitvoerend producenten/regisseurs Laura Ricciardi en Moira Demos momenteel werken aan nieuwe afleveringen van de Emmy-genomineerde documentaire-serie Making a Murderer. In de nieuwe afleveringen zullen we zien hoe de voor moord veroordeelden Steven Avery en Brendan Dassey en hun respectievelijke onderzoeks- en juridische teams hun onschuld proberen te bewijzen.

Om precies te zijn, zal het tweede seizoen een blik bieden op het proces dat in werking werd gezet na de veroordeling en de emoties die het proces heeft opgeroepen bij de veroordeelden en hun familie. De makers hebben de volledige medewerking van Avery's nieuwe advocaat Kathleen Zellner en Dassey's juridische team, dat geleid wordt door Laura Nirider en Steve Drizin.

Het tweede seizoen van Making a Murderer wordt in 2017 verwacht.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.